Видео зона от бранша

Бранш: Архитектура

Интериорни врати Хьорман

Интериорни врати Хьорман

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Интериорните врати на Хьорман са произведени в Германия и се характеризират с много здраво финишно покритие! Могат да бъдат боядиствани във всички цветове по RAL, както и с премиум визия на естествен фурнир. Интериорните врати на Хьорман, могат да бъдат монтирани и в мокри помещения.

Полагане на подови покрития Ardex РАNDOMO

Полагане на подови покрития Ardex РАNDOMO

г. Автор АРДЕКС ЕООД Ардекс ЕООД

В това видео ще можете да видите приложението на Ardex PANDOMO K2 на етаж от къща. Всички стари подови покрития са отстранени, подовете са предварително изравнени преди нанасянето на 3 мм циментова замаска. Крайният резултат от целия процес по полагане на Ardex PANDOMO може да се види след пет дни.

Wienerberger Brick Award 2020 – церемония по награждаване

Wienerberger Brick Award 2020 – церемония по награждаване

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД wienerberger-logo-stroiteli-1

На 4-ти април 2019 година се проведе третата церемония по награждаването на българските номинации за международното издание на архитектурния конкурс Wienerberger Brick Award. Наградите бяха връчени на церемония в Сан Стефано Плаза.

  • C втopa нaгpaдa бe oтличeн проекта за eднoфaмилнa жилищнa cгpaдa в град Πлeвeн на apx. Cтeфaн Шeĸepoв.
  • Третата награда бе присъдена на проекта „Преустройство и адаптация на музейна сграда на Национален музей „Боянска църква“ в детска градина“ нa проф.д-р инж.арх. Пеньо Столаров.
  • Специална награда бе връчена на арх. Пламен Русев за интериора на Gelato e Latte.

Повече информация за международното издание на архитектурния конкурс Wienerberger Brick Award 2020.

Строителен форум 2019 – среща на строителния бранш

Строителен форум 2019 – среща на строителния бранш

г. Автор Строители-бг

Строителен форум се проведе от 22-ри до 24-ти март 2019 година в хотелски комплекс Роял в гр. Велинград. Цeлтa нa CTPOИTEЛEH ФOPУM 2019 бe дa cъбepe зaeднo нa eднo мяcтo пpeдcтaвитeли oт вcичĸи ceĸтopи нa cтpoитeлния бpaнш. Opгaнизaции и ĸoмпaнии, aĸтивнo paбoтeщи във вcичĸи cфepи и пpoцecи нa cтpoитeлcтвoтo. Участници и теми на презентации:

Статията с пълна информация за Строителен форум 2019

Цветови симулатор на Оргахим

Цветови симулатор на Оргахим

г. Автор ОРГАХИМ АД orgachim-logo-1

Уникалният симулатор на цветове на Оргахим вече можете бързо и лесно да боядисвате интериор и екстериор. Можета да видите как ще изглежда вашият дом преди да пристъпите към ремонт. С онлайн симулатора за боядисване на Оргахим може да избирате между хиляди цветове, за да се спрете на най-подходящия за вашия дом. Просто качете снимка на помещението, което искате да освежите и развихрете фантазията си. Изберете цвят от богатата ни палитра на Оргахим и започнете да прилагате върху снимката. Може да запазвате вашите проекти, да ги сравнявате или използвате за референция на по-късен етап. Всеки цвят от цветовата гама на Оргахим отговаря на точно определен номер, който лесно можете да намерите в магазинната мрежа.

Техника на грубо шпакловане с изчеткване  – Баумит КреативТоп

Техника на грубо шпакловане с изчеткване – Баумит КреативТоп

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Баумит КреативТоп се произвежда в четири структури КреативТоп Макс (4мм), КреативТоп Тренд (3 мм), КреативТоп Файн (1 мм) и КреативТоп S файн (0,1 мм). Съчетавайки ги ще получите едро пердашена структура, визия на едър или фин бетон, рустикална или супергладка повърхност. По нея можете да впръсквате цветни камъчета, да я полагате като шлам, да обработвате с въздушна струя. Мазилката може да се оцвети в 758 тоналности

Керамичната къща „е4“ на Винербергер спестява разходи

Керамичната къща „е4“ на Винербергер спестява разходи

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД wienerberger-logo-stroiteli-1

Керамичната къща е4 притежава трите стълба на устойчивото строителство. Керамиката е съставена от елементите - въздух, земя, огън и вода. Къщата е4 произвежда повече енергия, отколкото консумира и държи комуналните Ви разходи ниски. Какво стои зад понятието Е4? - Енергийна ефективност – както при производството на строителните продукти, така и при експлоатацията им - Икономично строителство – икономично при първоначалната инвестиция, но най-вече и по време на целия период на обитаване на една сграда - Екология – не само при създаването на строителния продукт, но и през целия му жизнен цикъл - Емоция – свободата да изградим своя дом без ограничения и без да се съобразяваме с друго освен собствените си желания