Бранш: Бои, латекси

marisan-0

Напукана боя, петна и наслоявания по стените в интериора – какво да правим?

г. Автор МАРИСАН И КОЛЕВ АД

Един от най-наболелите проблеми, не само в България, но и на запад се състои в проблеми с финишните покрития в интериора. А след сериозна инвестиция в ремонт или закупуване на жилище ново строителство, едва ли има по-неприятна ситуация от напукването или обезцветяването на финишните покрития.

Тракон България представя aнтибактериална боя PRIMO Professional Antimicrobial

г. Автор Тракон България ЕООД

Широката гама интериорни декоративни бои на Thrakon се допълни с нова, висококачествена, антибактериална боя Professional Antimicrobial от серията емулсионни бои PRIMO.

weber

Saint-Gobain Weber България с нов уебсайт и на нов адрес

г. Автор ВЕБЕР - СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ

Освен значително подобрените функционалности и дизайн, Weber е една от първите компании в света, които си осигуряват изключителни права на домейн от първо ниво (top level domain) - www.bg.weber.

Thrakon-impregnanti-lakove

Серия импрегнатори и лакове на Thrakon за сигурна защита от влага и вода

г. Автор Тракон България ЕООД

Thrakon предлага широка гама импрегнатори и безцветни лакове за защита на всички обичайни повърхности в строителството, както и на специални детайли и елементи, изискващи сигурна обработка с влагозащитни покрития.

tytan-60sekundi

Нов уебсайт представя Tytan Professional 60

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Най-бързото полиуретаново лепило на пазара Tytan Professional 60 секунди вече е презентиран в специален сайт. Там може да откриете цялостна техническа информация, инструкции и области на приложение на този уникален продукт.

Pura-mask-baumit

Новите ПураТоп – фасадна мазилка и ПураКолор – боя от Баумит

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Баумит ПураТоп е премиум акрилатна мазилка. Мазилката притежава подобрена формула за още по-добра визия на сградата и за брилянтен ефект на Вашата фасада.

Caparol

ElectroShield на CAPAROL – защита срещу електромагнитните вълни

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД

С иновацията ElectroShield, Caparol предлага надежден, икономически изгоден метод за екраниране на ниско и високочестотните електромагнитни полета, доказано с измервания преди и след полагане на системата и разполага със съответните сертификати.

caparol

Историческа консервация на сгради – системно решение от CAPAROL

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Реставрирането на елементите на една историческа сграда и дава нов живот, но важното е и да се запази чарът на историята и на архитектурата на отминалите времена, които тя предстaвлява.