Видео зона от бранша

Бранш: Дограми

Производствена база на Чех Пласт

Производствена база на Чех Пласт

г. Автор ЧЕХ ПЛАСТ ООД chehplast_logo-1

Фирма "Чех Пласт" ООД е български производител и оторизиран партньор на Rehau. Чех Пласт произвежда и монтира алуминиева дограма, немска PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади с композитен панел ( бонд ), керамика, HPL и етернит, стъклени врати и витрини, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

Новият цех за производство на алуминиева дограма на Чех пласт

Новият цех за производство на алуминиева дограма на Чех пласт

г. Автор ЧЕХ ПЛАСТ ООД chehplast_logo-1

В това видео ще ви представим новия високотехнологичен цех за производство на алуминиева дограма на Чех пласт. Дългогодишният опит на Чех пласт в производството на алуминиева и PVC дограма, както и стотиците качествено изпълнени обекти, направиха възможно разширението на базата на компанията. Към днешна дата Чех пласт инсталира нова и модернизирана линия за производство на AL дограма, реализираниа по проект по ОП "Иновации и конкурентоспособност", процедура "Подобряване на производствения капацитет на предприятията". Фирмите УРБАН БИ България и KLAES доставят машините и софтуера за управлението, това повиши производствения процес на Чех Пласт с 1,7 пъти за цех Алуминиева даграма и врати и 2,5 пъти за цех PVC дограми и врати .

Браншове: Врати, Дограми
Tytan Professional Ultra 70 – най-бързата монтажна пяна

Tytan Professional Ultra 70 – най-бързата монтажна пяна

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД Tytan Professional

TYTAN PROFESSIONAL ULTRA 70 ще ви изненада с изкючително високияси обем от НАИСТИНА 70 литра! С обемът от 70 литра TYTAN PROFESSIONAL ULTRA 70 е перфектния избор за професионалистите поради отличното съотношение цена-обем пяна. – Съкратено време за изрязване: само 10 минути Краткото време за изрязване след нанасяне, което е понижено до 10 минути позволява по-бързото завършване на монтажа, съответно повече изпълнени обекти. Продуктът е представен от Селена България ЕООД

Браншове: Врати, Дограми
Бързо движещи се врати на Hörmann

Бързо движещи се врати на Hörmann

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Бързо движещите се врати на Хьорман се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и и пестене на енергия. Програмата на Hörmann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с еластично платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и мощни и лесни за поддръжка спирални врати с гладки алуминиеви профили.

Браншове: Врати, Дограми
Професионалните полиуретанови пени TYTAN PROFESSIONAL

Професионалните полиуретанови пени TYTAN PROFESSIONAL

г. Автор Строители-бг

В това видео ще можете да се запознаете със серията полиуретанови пени на TYTAN PROFESSIONAL Те се отличават с иключително високо качество, лесни при полагане и ниска разходна норма. Шведския научно-изследователски институт по стандартизация, гарантира, че по време на приложението не се отделят пари от метил дифенил диизоцианат. Полиуретановата пяна О2 освен това е класифицирана като строителен материал клас М1 от финландската Фондация за строителна информация RTS. Видове пени на TYTAN PROFESSIONAL - TYTAN 65 Полиуретанова Пистолетна Пяна - GUN Пяна Полиуретанова Пистолетна - EURO MAX Полиуретанова Пистолетна Пяна - ENERGY 2020 Полиуретанова пяна за пистолет - LEXY 60 Полиуретанова пяна - STD Полиуретанова Ръчна пяна с нов ERGO апликатор - TYTAN 65 Зимна Полиуретанова Пистолетна Пяна - GUN Зимна Полиуретанова Пистолетна Пяна - STD Зимна Полиуретанова Ръчна Пяна Основни предимства - заради високия си обем тези продукти са с отлично съотношение цена-добив - висока производителност през целия сезон - не предизвикват деформиране на рамки на врати и прозорци - мултифункционално предназначение

Браншове: Врати, Дограми