Видео зона от бранша

Бранш: Изолационни системи

Системи за сухо строителство на KNAUF при изграждане на къща

Системи за сухо строителство на KNAUF при изграждане на къща

г. Автор КНАУФ БЪЛГАРИЯ EООД

Полезно видео за цялостно изграждане на преградни стени със системи на Knauf .

Използвани материали: - UV 100 и CV 100 профили Knauf - Кит за укрепване на профилите, който се полага  по контактната част на профилите UV 100 и CV 100 -  Планки и дюбели Knauf за закрепване на профилите - Хидроизолационна паропропусклива мембрана Knauf Eurovent - Гипсфазерни плоскости за външно приложение W333 - Минерална вата Knauf - предстенна обшивка Knauf  V625 - Грунд за външни гипсфазерни плоскост - топлоизолационни фасадни плочи 10 см.

Как се полога хидроизолация Knauf H PRO 200

Как се полога хидроизолация Knauf H PRO 200

г. Автор КНАУФ БЪЛГАРИЯ EООД

В това видео ще ви запознаем с хидроизалация Knauf H PRO 200 и начина на правилното полагане на продукта . Приложение на Кнауф H PRO 200 - Предназначен е за външно и вътрешно приложение. - За защита на сутеренни стени. - Преди нанасянето на керамични плочки. Подходящ е и за бани, балкони, тераси и басейни. - Може да се нанася върху вароциментови хастарни мазилки, циментови мазилки,замазки, блокове от олекотен бетон. - Възможност за нанасяне върху стари керамични основи в случай, че са чисти, сухи и носимоспособни (добре закрепени). Защитни свойства на Кнауф H PRO 200 - За защита на бетона и мазилката от проникването на вода през малки пукнатини, предизвикани от съсъхване. - За защита на бетонови повърхности в процес на саниране. - За защита на бетонови повърхности от контакт с морската вода Пълна информация за Knauf H PRO 200

Строителен форум 2019 – среща на строителния бранш

Строителен форум 2019 – среща на строителния бранш

г. Автор Строители-бг

Строителен форум се проведе от 22-ри до 24-ти март 2019 година в хотелски комплекс Роял в гр. Велинград. Цeлтa нa CTPOИTEЛEH ФOPУM 2019 бe дa cъбepe зaeднo нa eднo мяcтo пpeдcтaвитeли oт вcичĸи ceĸтopи нa cтpoитeлния бpaнш. Opгaнизaции и ĸoмпaнии, aĸтивнo paбoтeщи във вcичĸи cфepи и пpoцecи нa cтpoитeлcтвoтo. Участници и теми на презентации:

Статията с пълна информация за Строителен форум 2019

Съвети на Влади Караджов и Weber как да изберем лепило за плочки

Съвети на Влади Караджов и Weber как да изберем лепило за плочки

г. Автор ВЕБЕР - СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ weber_stroiteli

Полезни съвети от Weber България и Влади Караджов, за това как да спазите правилната технология за полагане на плочки върху циментова основа. Това ще Ви осигури здраво и дълготрайно покритие, за да останат плочките в банята за дълго, докато не решите сами да ги смените. Изборът на лепило е за за конкретния случай според вида на плочките, основата, върху която работите и приложението. - webercol Профи е лепило подходящо за лепене на плочки от фаянс, теракот и гранитогрес на минерални основи. - webercol Флекс при хидроизолирани повърхности.

Дрениране на основи с продукти ARDEX

Дрениране на основи с продукти ARDEX

г. Автор АРДЕКС ЕООД Ардекс ЕООД

Какво е необходимо за да забравите за влага, наводняване и други мокри процеси: -  GUTJAHR AquaDrain® EK - повърхностна дренажна система с капилярна повърхност, специално разработена за полагане на външни покрития върху дренажен разтвор. Благодарение на уникалната мрежа, повдигането на цялата повърхност и високия обем, осигуряват бързо и незабавно дрениране. -       Ardex A10 свързващ цимент за еднородни разтвори  - за вътрешно  и външно приложение, за изработване на дренажни замазки и разтвори за полагане на плочи от естествен камък, керамични плочи, бетонови и тротоарни плочи или павета при изграждането на балкони, тераси и алеи.

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

г. Автор ВЕБЕР - СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ weber_stroiteli

Изцяло новия сайт на Weber България https://www.bg.weber е разработен с цел удобство и грижа за майстори и любители на домашните ремонти. Новите функции на сайта включват прецизна система за търсене и редица улеснения за по-бързо навигиране и намиране на нужната информация за продукти и системни решения - дори когато не знаете от какво точно имате нужда. В www.bg.weber можете лесно да проверите нужните стъпки за качествено ремонтиране на Вашето помещение, да потърсите специфични технически решения, а в блогът ще откриете техническа информация и творческо вдъхновение за всеки дом. Само ние сме на .weber!

Пистолетна пяна Tytan proffessional ENERGY 2020  идеално решение за енергийно ефективни сгради

Пистолетна пяна Tytan proffessional ENERGY 2020 идеално решение за енергийно ефективни сгради

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД Tytan logo

Презентационно видео на пистолетна пяна ENERGY 2020. Идеално решение за енергийно ефективни сгради, елиминира трайно и ефикасно топлинните мостове. Намаля топлинните загуби до 60% при изолация на прозорци с дограма. Нейните високи уплътняващи свойства са потвърдени с тестове, извършени в акредитирани лабораторни центрове.

ТРАКОН – корпоративно представяне

ТРАКОН – корпоративно представяне

г. Автор Тракон България ЕООД Тракон фирмен профил

Tракон България ЕООД е търговско дружество, основанo през 2008 г. с дългосрочна визия и план за инвестиция и развитие на производството и търговията със строителни материали с марка THRAKON в Югоизточна Европа. През 2011 г. Tракон България ЕООД влиза в структурата на THRAKON Group, която е динамично развиваща се компания с 4 производствени единици за производство на сухи строителни смеси, фасадни декоративни бои и мазилки, газобетон, лепила и други специални продукти, разпределени в няколко основни групи: Фасадна комплексна топлоизолационна система (ETICS) с марка Thrakon CLIMA Plus Варо-циментови машинни мазилки и хастари Лепила за плочки на циментова основа Хидроизолационни системи – битумни, циментови, дисперсни Циментови саморазливни подове и замазки Интериорни декоративни бои и системи Полихлоропренови лепила за обувната, автомобилната и кожарската индустрия

Най-важното за топлоизолационните системи от Caparol

Най-важното за топлоизолационните системи от Caparol

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД Caparol Bulgaria

Всичко, което трябва да знаете за фасадните системи на Caparol Bulgaria, събрано в 9 минути! Ако планирате да санирате или ремотирате вашата фасада, не пропускайте да разберете всички решения на проблемите при санирането с продуктите от серията CapaTect на Caparol

Хидроизолиране под керамични облицовки с ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K

Хидроизолиране под керамични облицовки с ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K

г. Автор МАРИСАН И КОЛЕВ АД

С Първото видео от поредицата клипове МАРИСАН АКАДЕМИЯ ще ви запознаем с правилното изпълнение на възлови строително-ремонтни дейности, както и полезните практики при работата с продуктите на МАРИСАН Първият видео клип на МАРИСАН цели да представи правилното изпълнение на хидроизолационните дейности под керамични облицовки в бани, мокри и други помещения, подложени на агресивното въздействие на водата. Продуктовите и системни решения на МАРИСАН, използвани в него са: - ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K информация за ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K - Хидроизолационна лента ХИДРОЗОЛ® SEALING TAPE - информация за хидроизолационна лента ХИДРОЗОЛ® SEALING TAPE - Ъглов елемент ХИДРОЗОЛ® SEALING CORNER - информация за ХИДРОЗОЛ® SEALING CORNER - Хидроизолационен маншет за сифони - информация за Хидроизолационен маншет за сифони - Хидроизолационен маншет за тръби - информация за Хидроизолационен маншет за тръби