Видео зона от бранша

Бранш: Ландшафт

Плочи Bradstone Old Town – очарованието и топлината на Средиземноморието в атмосферата на Вашия дом

Плочи Bradstone Old Town – очарованието и топлината на Средиземноморието в атмосферата на Вашия дом

г. Автор ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН ЕООД ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН

Насладете се на очарованието и топлината от Средиземноморската атмосфера във Вашия дом с плочите Bradstone Old Town на Semmelrock.

Структурната повърхност на плочите, меките и топли цветове в комбинация с неравните кантове, ще подчертаят характерното южнашко излъчване на всяко кътче.

Браншове: Ландшафт, Настилки
СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ 2020

СТРОИТЕЛЕН ФОРУМ 2020

г. Автор Строители-бг

От 25-ти до 27-ми Септември 2020 г. с голям интерес се проведе второто издание на "Строителен форум"
Организатор: Макс медия България ЕООД и stroiteli-bg.com Гости на форума бяха, архитекти, строители, инвестиционни компании, представители на браншови организации, търговски компании предлагащи строителни материали и други.

Земелрок Щайн+Дизайн – Система Einstein®

Земелрок Щайн+Дизайн – Система Einstein®

3г. Автор ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН ЕООД ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН

Einstein® на Semmelrock е патентована система за пълно свързване и интегрирана сигурност срещу разместване на настилката. Предимства на системата Einstein® на Semmelrock: - Оптимална функционалност на продуктите със системата Einstein® е полагането съгласно действащите стандарти. - Изключително подходяща и специално разработена за площи с високо и интензивно автомобилно натоварване. - Не допуска разместване и деформации, без накланяне и вдлъбване дори и при най-тежки натоварвания. - Точност при изпълението, съобразена със стандартите широчина и запълване на фугите посредством заоблените свързващи, дистанциращи и фиксиращи елементи. - Тествана технология срещу отчупване на ръбовете, чрез спазване на необходимаите параметри за широчина и запълване на фугите. - Системата Einstein® на Semmelrock е финансово изгодна , поради възможността за бързо полагане с машина. - Разнообразност и индивидуалност при оформление благодарение на многобройните форми и различните цветове и повърхности. - Безпроблемно възстановяване след изкопни работи при запазване на първоначалната визия.Възможност за подмяна на отделни елементи от настилката. - Висока устойчивост при ниски и високи температури. - Издражлива и устойчива на замръзване и луга. - Einstein® на Semmelrock е с проверено и утвърдено качество съгласно EN-стандартите.

Браншове: Ландшафт, Настилки