Видео зона от бранша

Бранш: Лепила

Оргахим – традиции и качество на европейско ниво

Оргахим – традиции и качество на европейско ниво

г. Автор ОРГАХИМ АД orgachim-logo-1

Оргахим е предприятие с над 100 годишна история!
Продуктовата гама на компанията включва: производство на интериорни и екстериорни бои, лакове, грундове, лепила за дома и индустрията, топлоизолационни системи, подови покрития, топло и хидроизолационни продукти и др.

Съвети от МАРИСАН – лепене на плочи в баня

Съвети от МАРИСАН – лепене на плочи в баня

г. Автор МАРИСАН И КОЛЕВ АД marisan-i-kolev

Мокрите помещения и баните са едни от най-натоварените зони с влага и вода, затова се налагат сериозни изисквания пред начина на полагане на керамичните настилки. Във видеото МАРИСАН указва правилните стъпки за правилното полагане на керамичните облицовки и подсигуряването на тяхната дълготрайна експлоатационна надеждност.

 Полагането на плочките се извършва с помощта на високоякостно еластичното лепило ТЕРАФЛЕКС® GOLD . Лепилото гарантира сигурното и дълготрайно фиксиране на тежки и широкоформатни облицовъчни плочи от естествен камък, гранитогрес, гранит, мрамор, гнайс, оникс, варовик и други върху критични основи.

 ТЕРАФЛЕКС® GOLD притежава изключително високи якостни показатели и значителна мразоустойчивост, което го прави предпочитано и за места, изложени на резки климатични промени – балкони, тераси, покриви, цокли и други открити площи. Характерно за лепилния слой е значителна еластичност, позволяваща полагане върху подово отопление, стари керамични плочки и гранитогрес, циментови, варо-циментови и гипсови замазки, гипскартон и др.

Бранш: Лепила 
Лепило за плоскости TYTAN PROFESSIONAL CARDBOARD

Лепило за плоскости TYTAN PROFESSIONAL CARDBOARD

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД Tytan logo

В това видео ще можете да се запознеете с качествата на лепило TYTAN PROFESSIONAL CARDBOARD и предимствата в сравнение с традиционните гипсови лепила. - Без наличие на прах - Без изчакване. - Работете чисто и бързо с лепило за плоскости TYTAN PROFESSIONAL CARDBOARD

Бранш: Лепила 
Съвети на Влади Караджов и Weber как да изберем лепило за плочки

Съвети на Влади Караджов и Weber как да изберем лепило за плочки

г. Автор ВЕБЕР - СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ weber_stroiteli

Полезни съвети от Weber България и Влади Караджов, за това как да спазите правилната технология за полагане на плочки върху циментова основа. Това ще Ви осигури здраво и дълготрайно покритие, за да останат плочките в банята за дълго, докато не решите сами да ги смените. Изборът на лепило е за за конкретния случай според вида на плочките, основата, върху която работите и приложението. - webercol Профи е лепило подходящо за лепене на плочки от фаянс, теракот и гранитогрес на минерални основи. - webercol Флекс при хидроизолирани повърхности.

Премиум кофите на Баумит със седем нови предимства

Премиум кофите на Баумит със седем нови предимства

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Предимствата на новите премиум кофи на Баумит имат 7 подобрения: 1. Изпитана стабилност - новата по-широка форма на кофата подобрява стабилността. 2. Възможност за подреждане на четири реда - формата на кофите позволява подреждане и транспортилане на повече редове. 3. Здрава и удобна дръжка - релефна ръкохватка с по-широка дръжка за надеждно боравене. 4. Сигурност при повдигане - дупката на ръкохватката спомага за по-лесно вдигане на кофата с кука. 5. Гладък капак с дръжка - гладката повърхност отвътре на капака, намалява възможността на садържанието да залепва, а дръжката осигуравя лесно отваряне. 6. Дозирайте материала с прецизност - новите кофи на Баумит са раграфени от вътрешната страна, за по точно отливане на продкта. 7. Стабилно отцеждане на боята - благодарение на новата форма на кофата се позволява по-добро отцеждане на боята през решетката

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

г. Автор ВЕБЕР - СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ weber_stroiteli

Изцяло новия сайт на Weber България https://www.bg.weber е разработен с цел удобство и грижа за майстори и любители на домашните ремонти. Новите функции на сайта включват прецизна система за търсене и редица улеснения за по-бързо навигиране и намиране на нужната информация за продукти и системни решения - дори когато не знаете от какво точно имате нужда. В www.bg.weber можете лесно да проверите нужните стъпки за качествено ремонтиране на Вашето помещение, да потърсите специфични технически решения, а в блогът ще откриете техническа информация и творческо вдъхновение за всеки дом. Само ние сме на .weber!

Всичко необходимо за новата баня с Баумакол ПроПлюс

Всичко необходимо за новата баня с Баумакол ПроПлюс

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Една серия - Баумакол ПроПлюс и всичко необходимо за да се радвате дълги години на вашата баня! Серията Баумакол ПроПлюс на Баумит включва : - Полагане на хидроизолация и керамични покрития в банята с продукти Баумакол - течна хидроизолация Баумакол Пруф, - уплътнителна лента Баумакол Страп - лепило за плочки Баумакол ПроПлюс - Баумакол Премиум Фугираща смес.

Бързо ремонтиране на старата баня с продукти Баумакол

Бързо ремонтиране на старата баня с продукти Баумакол

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Продуктовата гама Баумакол на Баумит за полагане на плочка върху плочка, се състои от - Баумит супергрунд - Хидроизолационна лента Баумакол Strap - Еластична хидроизолация Баумакол Proof - Гъвкаво бързосвързващото високоеластично лепило Баумакол ФлексСпийд - Фугираща смес Баумакол премиум фуга - Баумакол силикон Това са необходимите продукти за бърз и лесен ремонт на старата баня. С продуктите Баумакол си гарантирате здравина и качество за дълги години! Прочетете още за Как бързо да ремонтираме старата баня с продукти Баумакол на Баумит?