Видео зона от бранша

Бранш: Мазилки шпакловки

Полагане на мазилка Баумит КреативТоп – Техника с гъба

Полагане на мазилка Баумит КреативТоп – Техника с гъба

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Баумит КреативТоп е готова за преработка пастообразна, моделираща мазилка подходяща както за външно, така и за вътрешно приложение.

Предимства:

Безкрайни възможности за творчество

Широк спектър от индивидуални текстури

 Гарантирано уникални повърхности

 Начин на полагане:

Баумит КреативТоп се нанася по цялата площ с гребеновидна маламашка и се заглажда на дебелина 1 - 1,5 mm. Един ден след изсъхване на първия слой, се нанася втори слой Баумит КреативТоп с дебелина около 1 mm. Желаната повърхност се получава чрез структуриране с кръгови движения, с бояджийска гъба.

Премиум кофите на Баумит със седем нови предимства

Премиум кофите на Баумит със седем нови предимства

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Предимствата на новите премиум кофи на Баумит имат 7 подобрения: 1. Изпитана стабилност - новата по-широка форма на кофата подобрява стабилността. 2. Възможност за подреждане на четири реда - формата на кофите позволява подреждане и транспортилане на повече редове. 3. Здрава и удобна дръжка - релефна ръкохватка с по-широка дръжка за надеждно боравене. 4. Сигурност при повдигане - дупката на ръкохватката спомага за по-лесно вдигане на кофата с кука. 5. Гладък капак с дръжка - гладката повърхност отвътре на капака, намалява възможността на садържанието да залепва, а дръжката осигуравя лесно отваряне. 6. Дозирайте материала с прецизност - новите кофи на Баумит са раграфени от вътрешната страна, за по точно отливане на продкта. 7. Стабилно отцеждане на боята - благодарение на новата форма на кофата се позволява по-добро отцеждане на боята през решетката

Полагане на шпакловка ARDEX K39

Полагане на шпакловка ARDEX K39

г. Автор АРДЕКС ЕООД Ардекс ЕООД

С удълженото си отворено време за работа, шпакловката ARDEX K 39 може лесно да се нанесе и изглади до 40 минути след нанасянето. Това дава нвъзможност за създаването на перфектно подово покритие, без маркировки от мистрия, неравности или маркировки на фуги, като няма необходимост от допълнителна подготовка на следващия ден. Пълна спецификация на шпакловка АРДЕКС К39

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

г. Автор ВЕБЕР - СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ weber_stroiteli

Изцяло новия сайт на Weber България https://www.bg.weber е разработен с цел удобство и грижа за майстори и любители на домашните ремонти. Новите функции на сайта включват прецизна система за търсене и редица улеснения за по-бързо навигиране и намиране на нужната информация за продукти и системни решения - дори когато не знаете от какво точно имате нужда. В www.bg.weber можете лесно да проверите нужните стъпки за качествено ремонтиране на Вашето помещение, да потърсите специфични технически решения, а в блогът ще откриете техническа информация и творческо вдъхновение за всеки дом. Само ние сме на .weber!

Машинна мазилка Knauf MP 75 SL

Машинна мазилка Knauf MP 75 SL

г. Автор КНАУФ БЪЛГАРИЯ EООД

Машинната мазилка Knauf MP 75 SL е екологично чист и природосъобразен продукт. Характеризира се с висока паропропускливост и е пожароустойчива. Машинната мазилка Knauf е изключително лека, по естествен начин регулира влажността в помещението, като по този начин създава комфортна среда в дома. Мазилката е устойчива на износване и издръжлива на забиване на пирони и дюбели. Леката мазилка Knauf MP 75 SL има изключително ниска разходна норма и покрива до 30% повече в сравнение със стандартните мазилки.

СтарТоп Силиконова мазилка от ново поколение

СтарТоп Силиконова мазилка от ново поколение

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Баумит СтарТоп представлява ново поколение силиконова мазилка. Баумит СтарТоп е разработена с нов пълнител. Благодарение на този пълнител Баумит СтарТоп притежава много голяма специфична повърхност със силно разклонена и нагъната структура и пори, които много напомнят на структурата на корала. Структурата и порите подпомагат бързото и повсеместно разпределение на попадналата върху повърхността влага. Същевременно много фината микроструктура на мазилката се грижи за бързото съхнене на мазилката. Цялата статия за мазилка СтарТоп на Баумит

Ново поколение силиконова мазилка СтарТоп

Ново поколение силиконова мазилка СтарТоп

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Баумит СтарТоп е силиконова мазилка от ново поколение с перлен ефект при дъжд. Поема влагата при наличие на роса, повърхността и изсъхва бързо за да може фасадата да бъде защитена от замърсяване.

Бързо ремонтиране на старата баня с продукти Баумакол

Бързо ремонтиране на старата баня с продукти Баумакол

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Продуктовата гама Баумакол на Баумит за полагане на плочка върху плочка, се състои от - Баумит супергрунд - Хидроизолационна лента Баумакол Strap - Еластична хидроизолация Баумакол Proof - Гъвкаво бързосвързващото високоеластично лепило Баумакол ФлексСпийд - Фугираща смес Баумакол премиум фуга - Баумакол силикон Това са необходимите продукти за бърз и лесен ремонт на старата баня. С продуктите Баумакол си гарантирате здравина и качество за дълги години! Прочетете още за Как бързо да ремонтираме старата баня с продукти Баумакол на Баумит?

Работа с шпакловъчна смес Armareno700 на Caparol

Работа с шпакловъчна смес Armareno700 на Caparol

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД Caparol-logo

В това видео ще ви запознаем с техниките на полагане на суха шпакловъчна смес Armareno700 продукт на Caparol, както и в комбинация с използване на Histolith Antik-Lasur - Декоративен лак за вътрешни и външни помещения, Histolith Kristalin-Fixativ - Свързващо вещество на базата на водно стъкло, Histolith Volltonfarben - Оцветители за повърхности. Шпакловка Armareno700 представлява минерална суха смес, подходяща за залепване на топлоизолационни плоскости, за прилагане на усилващи пластове и за обновяване. приложение на Caparol Armareno700 : - Лепило за свързване на топлоизолационни плоскости. - Укрепване на основна мазилка - Увеличаване здравината на вече съществуваща мазилка - Тънък залепващ слой, дори за бетонни повърхности без съдържание на метал, XPS/R и олекотени плочи от дървесна вата Довършителна мазилка; може да бъде филц (с изключение на области от стената, подложени на водни пръски). Качества на Caparol Armareno700 Хоросан Група/Клас PII съгласно DIN V 18550, варо-циментова суха смес - Горимост: негорима или трудногорима - ETICS/EWI системи - Висока устойчивост на атмосферни влияния - Водонепроницаема - висока паропропускливост - много ниско повърхностно напрежение поради добавените фибри - Лесна за нанасяне, ръчно или с машина - Отлични работни характеристика при прилагане с машини - Висока стабилност на сместа дори и по време на прилагането й - Удължено отворено време за работа - Екологичен продукт - Висока адхезия и хидрофобност

Баумит СтайлТоп – техника на полагане с бляскав ефект

Баумит СтайлТоп – техника на полагане с бляскав ефект

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

В това видео ще ви представим начина на полагане на Баумит СтайлТоп, мазилка в интензивни цветове в драскана структура 2 мм. Баумит СтайлТоп представлява, готово за преработка пастообразно тънкослойно крайно покритие на база изкуствени смоли за външно приложение, за декоративно оформление на фасади с нтензивни и наситени цветове с висока устойчивост на натоварване. Баумит СтайлТоп се предлага се в 94 цвята от серията Baumit Life. След като изсъхне повърхността, може да бъде украсена с Баумит Блясък с помощта на бояджийски пистолет с фуния и компресор. Приложение на Баумит СтайлТоп: - Като защитен и оформящ покривен слой на фасади, върху минерални мазилки и шпакловки - Върху бетон - За преработване и върху органично свързани шпакловки и мазилки. - Приложима като крайно покpитие пpи интегpиpани топлоизолационни системи Баумит Стар EPS, Баумит Про, както и при Баумит Стар опън и Баумит Стар МВ, на ограничени площи, като акцент. - Използването на Baumit Сool пигменти позволява полагането на всички най-ярки и най-тъмни цветове от каталога Баумит Life върху фасадната топлоизолация.