Бранш: Покривни системи

tondah

Как да проверим и подготвим покрива за зимата?

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

Как да сме сигурни, че няма да се занимаваме със спешни непланувани ремонти работи на покрива в най-неподходящия за нас момент и какво трябва да направим за целта?

Esha-0

ЕСХА България – водеща компания в областта хидро- и топло изолациите

г. Автор ЕСХА БЪЛГАРИЯ ООД

Производството на продуктите ЕСХА се извършва при внедрена и сертифицирана система за управление на качеството в съответствие с ISO 9001 и система за управление на околната среда ISO 14001, както и в съответствие с най-новите Европейски норми и изисквания.

Uwe-Strasser©-2

Покрив Tondach – цялостната система от керемиди и аксесоари

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

Покривът е щитът на една сграда и функциите му са много повече от завършването ѝ. Той трябва да е предпазва от дъжд и сняг, бури, градушки и всички атмосферни условия. Всичко това не може да бъде постигнато само с керемиди, а с цялостна система от елементи, които работят заедно.

pixaboy

Скритата сила на вентилацията на покрива

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

Случвало ли ви се е да надникнете в подпокривното пространство на една сграда? Ако сте го направили, докато сте били малки, навярно споменът ви е за нещо мрачно, пълно с вехтории и дори малко страшно.

tondah

Как да защитим покрива си от снега през зимата

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

За да се подготвим за зимата и снега, трябва да заложим най-добрите системи за снегозадържане още при проектирането на дома си.

selena

Полимер-битумни течни хидроизолации – EVOMER

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Едни от основните преимущества на полимер-битумната технология са: бързо съхнене, ниска разходна норма, лесна апликация и липса на мирис, апликация без риск от пожар и безопасна употреба с полистирен.

Ондулин – решение за всеки покрив

г. Автор ОНДУЛИН СМ ООД

Покривът допринася за естетиката, за енергийната ефективност, за здравето и комфорта на обитателите си. Не без основание е смятан за петата фасада на сградата. ОНДУЛИН е една от малкото фирми в бранша, която предлага цялостни решения за всякакъв тип покриви.

10 + ДОБРИ ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОКРИВ TONDACH®

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

И все пак, нека да Ви дадем 10 + добри причини защо да изберете покрив Тондах за Вашия дом! Покривът на всяка къща е изложен на атмосферните влияния и трябва да може да устои на всички промени във времето навън. Ето защо е от особена важност покритието на нашия покрив да може да се справи успешно с това предизвикателство.

Системни покривни решения Тондах

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

Да имаш покрив над главата си... това изначално желание, превърнало се с течение на времето в нарицателно, е неизменна част от живота на всеки от нас. Тези няколко думи далеч не илюстрират единствено нуждата от място, където да се скрием от лошото време или да оставим вещите си, а означават много повече. Домът е мястото, където създаваме нашите спомени, там се чувстваме в свои води и сме свободни да бъдем себе си, там прекарваме някои от най-ценните и незабравими моменти в живота си. Значението, което домът има за всеки от нас, е неоспоримо и именно заради това усилията, които влагаме за неговото създаване, и още повече за неговото съществуване, винаги са важни и няма как да бъдат подценявани. Това е и една основна истина, която изповядваме в Тондах – всеки човек заслужава сигурност, спокойствие и възможност да създаде своя личен свят под дълговечен и надежден покрив. Прекрасно, наистина! Но как се случват нещата на практика? За да бъде един покрив надежден и да отговаря на всички изисквания за качество и безопасност, трябва да бъдат изпълнени стриктно всички стъпки при изграждането или реновирането му. И преди всичко – отделните компоненти, които го съставят, трябва да бъдат свързани хармонично по между си, като по този начин изграждат цялостна покривна система. Използването на керамични керемиди Тондах в комбинация с керамични и некерамични аксесоари е гаранция за постигане на здравина, функционалност и отлично качество на покрива и всички негови елементи.

Реновация на скатен покрив с Тондах

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД

Нека да си представим следната ситуация – живеем в къща, радваме се на спокойствие, в повечето случаи имаме малък двор, където да прекарваме прохладните летни вечери, а зимно време да правим снежни човеци с децата си. Вероятно разполагаме с камина, която да ни топли в студените зимни нощи, а през лятото можем да се радваме на приятно хладния ни дом, който оставя жегата извън стените си. Замисляме ли се обаче какво се намира на върха на цялата тази на пръв поглед толкова прекрасна картина?