Видео зона от бранша

Бранш: Строителни фирми

СТРИМОНА 20 години качество и професионализъм

СТРИМОНА 20 години качество и професионализъм

г. Автор СТРИМОНА ЕООД strimona_logo-1

Вече 20 години групата СТРИМОНА предлага ефективност, качество и висок професионализъм!

Компанията е специализирана в производство, монтаж и металообработка на стоманени конструкции и стоманени детайли. Стримона е един от учредителите на Българска Асоциация за Метални Конструкции и е член на Камарата на строителите в България. В компанията работят над 350 квалифицирани специалисти, които покриват и най-високите изисквания.

СТРИМОНА - качество и бързина на най-добрата цена!

TYTAN PROFESSIONAL 60 Секунди- Бързо Универсално Полиуретаново Лепило

TYTAN PROFESSIONAL 60 Секунди- Бързо Универсално Полиуретаново Лепило

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД Tytan logo

Многоцелевото и бързо полиуретаново лепило TYTAN PROFESSIONAL 60 Секунди е ново решение за ремонт и монтажни дейности. Продуктът е способен да реши повечето от проблемите на обекта по един лесен и удобен начин. Без никакъв прах и мръсотия. Продуктът може да бъде използван за лепене на: гипскартонени плоскости, OSB плочи, изграждане на преградни стени от газобетон,

Тондах и Винербергер – заедно в бъдещето

Тондах и Винербергер – заедно в бъдещето

г. Автор ВИНЕРБЕРГЕР ЕООД wienerberger-logo-stroiteli-1

Венербергер и Тондах бединяват усилия в местните и световните познания. Предлагат иновативни продукти и надеждни услуги на клиентите си. Wienerberger и Tondach предлагат устойчиви решения за керамични стени и покриви, създават оптимален комфорт на обитаване и гарантират сигурност. Тондах България е част от групата Винербергер вече над 3 години. През това време заедно извървяхме пътя към обединяването на двете компании и днес гордо заявяваме, че сме на финалната права.