Видео зона от бранша

Бранш: Врати

Hörmann homee интелигентната система за вашия дом

Hörmann homee интелигентната система за вашия дом

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Мозъчният куб Hörmann homee (наричан още основен куб) може да бъде настроен бързо и лесно.

Подробности за Hörmann homee можете да прочетете в статията Радиоприемника Hörmann BiSecur също се предлага в стандартното оборудване. Той позволява безопасен контрол на врати Hörmann, както и на други устройства, които са свързани към системата чрез радиоприемници BiSecur.

Hörmann homee може да се управлява с помощта на безплатното приложение Hörmann homee на смартфон или таблет (за iOS и Android) или с уеб приложението на компютър.

Системата за интелигентен дом Hörmann homee на Hörmann е Модулно, гъвкаво и индивидуално решение за интелигентен дом, съвместимо с всички често срещани безжични технологии и интелигентни домашни системи от други производители. Hörmann homee е модулно разширяема и съвместима с други радио системи (като ZigBee, EnOcean или Z-Wave), както и със системи за интелигентен дом от други производители. Независимо дали са лампи, капаци, пожароизвестители, радиостанции, камери или кафе машини, можете лесно да обедините всички тези продукти и да ги управлявате в интелигентна домашна система.

Защита против взлом с гаражни врати Хьорман

Защита против взлом с гаражни врати Хьорман

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Със задвижванията за гаражни врати Hörmann Вашият път е "винаги свободен", отваряте гаражната врата, или порталната врата бързо, комфортно и безопасно директно от автомобила с помощта на дистанционно управление. С комфортното и бързо задвижване на Хьорман SupraMatic, изгодното задвижване ProMatic, както и задвижването ProMatic с акумулаторна батерия за гаражи без достъп до електричество Hörmann предлага иновативна задвижваща техника. Стандартно към всички гаражни врати Horman се предлага радиосистемата BiSecur, тя включена към всички задвижвания . Иновативната радиосистема BiSecur на Hörmann с проверка на статуса впечатлява с уникална степен на комфорт и сигурност, както и с дистанционни управления предлагащи ексклузивен дизайн и визия с огледален блясък.

Бранш: Врати
Строителен форум 2019 – среща на строителния бранш

Строителен форум 2019 – среща на строителния бранш

г. Автор Строители-бг

Строителен форум се проведе от 22-ри до 24-ти март 2019 година в хотелски комплекс Роял в гр. Велинград. Цeлтa нa CTPOИTEЛEH ФOPУM 2019 бe дa cъбepe зaeднo нa eднo мяcтo пpeдcтaвитeли oт вcичĸи ceĸтopи нa cтpoитeлния бpaнш. Opгaнизaции и ĸoмпaнии, aĸтивнo paбoтeщи във вcичĸи cфepи и пpoцecи нa cтpoитeлcтвoтo. Участници и теми на презентации:

Статията с пълна информация за Строителен форум 2019

Новият цех за производство на алуминиева дограма на Чех пласт

Новият цех за производство на алуминиева дограма на Чех пласт

г. Автор ЧЕХ ПЛАСТ ООД chehplast_logo-1

В това видео ще ви представим новия високотехнологичен цех за производство на алуминиева дограма на Чех пласт. Дългогодишният опит на Чех пласт в производството на алуминиева и PVC дограма, както и стотиците качествено изпълнени обекти, направиха възможно разширението на базата на компанията. Към днешна дата Чех пласт инсталира нова и модернизирана линия за производство на AL дограма, реализираниа по проект по ОП "Иновации и конкурентоспособност", процедура "Подобряване на производствения капацитет на предприятията". Фирмите УРБАН БИ България и KLAES доставят машините и софтуера за управлението, това повиши производствения процес на Чех Пласт с 1,7 пъти за цех Алуминиева даграма и врати и 2,5 пъти за цех PVC дограми и врати .

Товаро-разтоварна рампа със сгъваема част

Товаро-разтоварна рампа със сгъваема част

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

В това видео ще се запознаете с товаро-разтоварната рампа на Hormann със сгъваема част. Товаро-разтоварните рампи Hörmann са подходящи решения за прецизно компенсиране на разликата между различно високите платформи на камионите и стационарните товарни рампи. С помоща на рампите, товарът може да се внесе или изнесе от камиона с едно единствено хоризонтално движение.

Бранш: Врати
Аварийното отваряне NET3 за секционни врати Хьорман

Аварийното отваряне NET3 за секционни врати Хьорман

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Видео демонстрация, как да използваме аварийното отваряне NET3 за секционни врати Hormann Аварийното отваряне NET3 представлява, миниатюрен секретен патрон за външно аварийно отваряне за гаражни секционни врати Hormann Използва се само за автоматични задвижвания ProMatic и SupraMatic, когато в гаража няма втора врата за авариен вход.

Бранш: Врати
Tytan Professional Ultra 70 – най-бързата монтажна пяна

Tytan Professional Ultra 70 – най-бързата монтажна пяна

г. Автор СЕЛЕНА БЪЛГАРИЯ ЕООД Tytan logo

TYTAN PROFESSIONAL ULTRA 70 ще ви изненада с изкючително високияси обем от НАИСТИНА 70 литра! С обемът от 70 литра TYTAN PROFESSIONAL ULTRA 70 е перфектния избор за професионалистите поради отличното съотношение цена-обем пяна. – Съкратено време за изрязване: само 10 минути Краткото време за изрязване след нанасяне, което е понижено до 10 минути позволява по-бързото завършване на монтажа, съответно повече изпълнени обекти. Продуктът е представен от Селена България ЕООД

Бързо движещи се врати на Hörmann

Бързо движещи се врати на Hörmann

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Бързо движещите се врати на Хьорман се прилагат като вътрешни и външни врати за оптимизиране на транспортния поток, подобряване на климата в помещението и и пестене на енергия. Програмата на Hörmann включва вертикално и хоризонтално отварящи се, прозрачни врати с еластично платно, също и в комбинация със секционни и ролетни врати, както и мощни и лесни за поддръжка спирални врати с гладки алуминиеви профили.

Автоматично проветряване на гаража с климатични сензори Hormann

Автоматично проветряване на гаража с климатични сензори Hormann

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Иновация от Хьорман за проветряване и климатизиране на гаражни помещения с помощта на климатични сензори вътрешен – HKSI + външен – HKSA. Климатичните сензори на Hormann регулират проветряването на гаража в зависимост от нивото на влага във въздуха вътре и извън гаража. Добрата вентилация е от значение при гаражи с недобра изолация. Как функционира климатичният сензор на Hormann? – Когато влажността на въздуха в гаража е прекалено висока, вътрешният климатичен сензор HKSI дава индикация и вратата на гаража се отваря на избираема височина. След нормализирането на влагата автоматичният сензор на Hormann затваря гаражната врата. – Външният климатичен сензор Hormann HKSA измерва влажността навън и предотвратява отварянето на гаражната врата при прекалено висока външна влажност. – Отварянето на гаражната врата се осъществява посредством сгъваем ролков държач, които отваря само най-горната ламела на вратата, като долната ламела остава затворена. За максимално добро проветряване на гаража може да се използва и вентилатор, който може да се свърже и да се контролира от външния сензор Hormann HKSA

Инструкции за монтаж на гаражна секционна врата Hormann

Инструкции за монтаж на гаражна секционна врата Hormann

г. Автор ХЬОРМАН БЪЛГАРИЯ ЕООД

Секционните врати на Хьорман се отварят вертикално и са разположени под тавана, за пестене на пространство. Благодарение на тази конструкция те предлагат максимално място в и пред гаража. Гаражните секционни врати HORMANN , могат да бъдат монтирани във всеки отвор на гараж и предлагат с до 14 см по-голяма ширина на светлия отвор за преминаване в сравнение с вратите с въртеливо-постъпателен ход. Освен това гаражните врати HORMANN са оптимално уплътнени от четирите страни с трайно еластични и устойчиви на атмосферни влияния уплътнения. Гаражните секционните врати HORMANN са тествани и сертифицирани съгласно високите изисквания за безопасност на европейската норма 13241-1.

Бранш: Врати