Видео зона от бранша

Бранш: Замазки

Новата течна замазка RÖFIX ZS 20 – начин на полагане

Новата течна замазка RÖFIX ZS 20 – начин на полагане

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

С новата течна замазка RÖFIX ZS 20, можете до постигнете минимална фуга и висока производителност.

Замазка RÖFIX ZS 20 е подходяща при полагане на подово отопление и с малка дебелина на слоя.
Високата устойчивост на деформация по време на изсъхването, прави замазката на RÖFIX ZS 20 перфектната основа за всички най-използвани покрития, като напр. паркет, плочки, PVC  и други.

Бранш: Замазки
Подови системи RÖFIX – част 3 от 4

Подови системи RÖFIX – част 3 от 4

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

В това поредно видео, ще ви запознаем с подовите системи на RÖFIX. - Измерване на остатъчна влага, посредством СМ-метод
- Подготовка на основата 
- Полагане на хидроизолация

Подови системи RÖFIX част 2 от 4

Подови системи RÖFIX част 2 от 4

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

Стъпки за полагане на подови покрития със системни решения от RÖFIX :

Подготовка за полагане на замазка
- почистване на повърхността
- определяне на измервателни точки
- полагане на делатационна фуга
- определяне височината на полагане, чрез измерване с лазер
- затваряне на външни отвори Полагане на течна замазка RÖFIX :
- контролиране на консистенцията
- контрол на дебелината на замазката
- разстилане на замазката с движения на кръст Краен резултат, постигане на перфектна гладка повърхност!

Подови системи RÖFIX част 1

Подови системи RÖFIX част 1

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

Замазките са изключително важни за постигането на добър жилищен стандарт. Ето защо, RÖFIX предлага висококачествени подови системи с постоянно качество.

При подходяща подова конструкция, подовите системи намаляват ударния шум и подобряват топлоизолацията.
В случай, че в замазката се полага подово отопление, тя осигурява равномерно разпределение на температурата. За това е от значение да се отнасяме с внимание към системите за подово покритие, от предварителната подготовка на основата до крайното и покритие, от значение са също и материалите, както и техниката и на полагане.

Бранш: Замазки
Подови замазки над вградено подово отопление

Подови замазки над вградено подово отопление

г. Автор МАРИСАН И КОЛЕВ АД marisan-i-kolev

В това видео ще се запознаете с начина на полагане на циментова замазка над подово отопление с продукти на Марисан и Колев АД. Генерираната топлинна енергия от подовото отопление, води до пораждането на структурни температурни свивания и разширения, за това подовата замазка, трябва да може да образува еластичен, устойчив и дълготрайно стабилен слой. За целите на изпълнението на системата са използвани следните продукти: -  Висококачествена подова замазка на циментова основа ЦИМЕНТОЛ®  - Високотехнологична саморазливна подова замазка ТЕРАФЛЕКС® LEVEL PRO

Бранш: Замазки
Баумит посрещна студенти от международната организация AIESEC

Баумит посрещна студенти от международната организация AIESEC

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Баумит отново бе партньор на международната студентска организация AIESEC* във форума “Business in Practice” На 21.04.2019г. в централния офис на Баумит България, двадесет и девет студенти от различни университети взеха активно участие за решаване на бизнес казуса на Баумит. Тяхното желание беше да се сблъскат с реална задача от професионалния живот и да премерят сили за успешното й решаване.

Премиум кофите на Баумит със седем нови предимства

Премиум кофите на Баумит със седем нови предимства

г. Автор БАУМИТ БЪЛГАРИЯ ЕООД baumit

Предимствата на новите премиум кофи на Баумит имат 7 подобрения: 1. Изпитана стабилност - новата по-широка форма на кофата подобрява стабилността. 2. Възможност за подреждане на четири реда - формата на кофите позволява подреждане и транспортилане на повече редове. 3. Здрава и удобна дръжка - релефна ръкохватка с по-широка дръжка за надеждно боравене. 4. Сигурност при повдигане - дупката на ръкохватката спомага за по-лесно вдигане на кофата с кука. 5. Гладък капак с дръжка - гладката повърхност отвътре на капака, намалява възможността на садържанието да залепва, а дръжката осигуравя лесно отваряне. 6. Дозирайте материала с прецизност - новите кофи на Баумит са раграфени от вътрешната страна, за по точно отливане на продкта. 7. Стабилно отцеждане на боята - благодарение на новата форма на кофата се позволява по-добро отцеждане на боята през решетката

Полагане на шпакловка ARDEX K39

Полагане на шпакловка ARDEX K39

г. Автор АРДЕКС ЕООД Ардекс ЕООД

С удълженото си отворено време за работа, шпакловката ARDEX K 39 може лесно да се нанесе и изглади до 40 минути след нанасянето. Това дава нвъзможност за създаването на перфектно подово покритие, без маркировки от мистрия, неравности или маркировки на фуги, като няма необходимост от допълнителна подготовка на следващия ден. Пълна спецификация на шпакловка АРДЕКС К39

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

Представяме ви новия сайт www.bg.weber

г. Автор Сен-Гобен България, направление Weber weber_stroiteli

Изцяло новия сайт на Weber България https://www.bg.weber е разработен с цел удобство и грижа за майстори и любители на домашните ремонти. Новите функции на сайта включват прецизна система за търсене и редица улеснения за по-бързо навигиране и намиране на нужната информация за продукти и системни решения - дори когато не знаете от какво точно имате нужда. В www.bg.weber можете лесно да проверите нужните стъпки за качествено ремонтиране на Вашето помещение, да потърсите специфични технически решения, а в блогът ще откриете техническа информация и творческо вдъхновение за всеки дом. Само ние сме на .weber!