Оргахим АД с нови решения в строителния сегмент – DEKO di marmo и DEKO Floor

г. Автор ОРГАХИМ АД
maya-davidova-orgachim

Интервю с Мая Давидова – Brand Manager DEKO Professional в Оргахим АД

1. Бихте ли представили компанията с няколко думи?

Оргахим(Orgachim) АД Русе се отъждествява като една от най-големите и добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишен опит в производството на лаково-бояджийски продукти, смоли, строителни и индустриални продукти. Разполага с огромен асортимент от артикули, активна търговска мрежа и опитен екип от специалисти. Марките на компанията с най-голяма разпознаваемост сред потребителите са LEKO и DEKO Professional.
DekoProfessional

2. Какви са новите насоки в развитието на DEKO Proffessional като brand?

DEKO Proffessional е бранд, насочен изцяло към строителния сектор. Под тази марка са позиционирани продуктите свързани със строителството, като основните направления са топлоизолации, хидроизолации, огнезащита на метални конструкции. Основната цел е да предлагаме не само продукти, а да даваме цялостни решения в зависимост от клиентските потребности.
Основните насоки, в които работим са разширяване на продуктовата гама, нови иновативни системни решения, атрактивни маркетингови инициативи.

3. Известни са вашите отличия за енергийна ефективност, бихте ли разказали за участието на Оргахим по програма за енергийна ефективност?

Благодарение на добре изградената търговска мрежа и опитен търговски екип участваме активно в НПЕЕМЖС – Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, както и в ОППР – Оперативна програма региони в растеж 2014-2020г. Предлагайки висококачествени топлоизолационни системи, гарантирани чрез ETAG сертификати ние успяваме да удовлетворим нуждите на пазара и да предложим най-адекватните решения.

Мога смело да заявя, че имаме участие във всеки регион от страната и продължаваме да затвърждаваме добрите си позиции, като предпочитан доставчик на материали.

4. Какви са предимствата и качествата на иновативните подовите настилки DEKO di marmo и DEKO Floor?
obect DEKO floor

От тази година Оргахим АД има два нови подбранда в строителния сегмент DEKO di marmo и DEKO Floor.

DEKO di marmo е декоративна, безфугова външна и вътрешна подова настилка с отворена структура, състояща се мраморна фракция и свързваща прозрачна полимерна смола. Системата е с подчертани естетически, дрениращи, противоплъзгащи и звукопоглъщащи функции. Системата е подходяща за алеи, тротоари, зони около басейни, шадравани, СПА центрове, шоуруми, търговски центрове и други.

В бранда DEKO Floor® са позиционирани индустриални и декоративни полимерни подови настилки, които намират приложение при изграждане и реновиране на подове в складови и производствени помещения, в това число и в хранително-вкусовата промишленост, за изграждане на паркинги и гаражи, рампи, лаборатории, хангари, в обществени сгради и други.
За да се осигури максимална надеждност и качество при използване на покритията, ние предлагаме и цялостно обслужване на обектите, чрез взаимодействие с оторизирани апликатори, които имат солиден опит в полагането на полимерни подови настилки и множество референтни обекти от различни индустрии.

5. Каква е стратегията и подхода на компанията при предлагането на продуктите на пазара ?

Компанията ни не е само доставчик и производител на строителни продукти, а тя е активен участник в строителния процес, предлагайки цялостни решения. Това означава, че ние не консултираме само крайния клиент, а участваме активно в строителния бизнес, като сме в тясна връзка с инвеститори, проектанти, архитекти и строителни фирми. По този начин ние сме опитен консултант за цялата верига хора, които формират пълния цикъл на строителния процес. Най-важното за нас е да изградим доверие и лоялност към нашите партньори.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *