40% отстъпка на RÖFIX топлоизолационни системи

г. Автор
ден на roefix

Само в Деня на RÖFIX в складовете за строителни материали в цялата страна

Лятото дойде и строително-ремонтните дейности вече са в разгара си. Или поне планирането тече с пълна сила…

Сега е моментът да се закупи с атрактивна отстъпка фасадната топлоизолационна система за дома, при това на доказаната вече над 130 години марка RÖFIX. И точно сега клиентите имат нужда да намерят бързо и устойчиво решение в най-близкия склад, без да загубят време и нерви в търсене на най-правилното решение.

Затова RÖFIX тръгва на турне!

ден на roefix

В рамките на Деня на RÖFIX във всеки склад или магазин на дистрибуторите на строителни материали, заявили участие в кампанията, клиентите ще могат да се възползват от 40 % отстъпка на фасадни топлоизолационни системи с марката RÖFIX. На място ще бъдат консултирани кои от разнообразните системни решения с до 25 години гаранция на австрийския производител е най-подходящо за техния дом, как да подберат правилната мазилка, кой цвят е най-актуален и в същото време устойчив и още много професионални съвети. Наред с това любезните домакини са се погрижили за вкусна скара, ледена бира и много изненади.

ден на roefix

В кои складове в страната и на коя дата ще се проведе Ден на
RÖFIX, както и какви са пълните условия на промоцията, всеки може да научи, като посети сайта на марката. Графикът на Турнето на RÖFIX е динамичен и всеки ден се обновява с нови складове и дати, така че клиентите могат да следят и Facebook страницата на марката, за да не пропуснат възможността да се възползват от 40% отстъпка за така желаната от тях фасадна система, при това в най-близкия до тях магазин за строителни материали.

RÖFIX напомня, че най-бързият и лесен начин за клиенти и партньори да зададат своя конкретен въпрос и да получат професионална консултация е, като се обадят на безплатен номер  *2020.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *