45 улици ще бъдат ремонтирани в Свищов

г. Автор
ремонт на улици

Направиха първа копка на мащабния проект за нови водопроводи и асфалт на 45 улици в Свищов

С началото на месец февруари беше поставено началото на ремонта на една от улиците в ж.к. „Рила“, които ще бъдат основно ремонтирани в Свищов. Мащабният проект е на стойност над 4.5 млн. лв. и ще обхване повече от 45 улици. Ще бъде подменен водопроводът и ще бъде положен нов асфалт.

От години улиците на Свищов са в не добро състояния. Това състояние на пътната мрежа в града мотивира общинското ръководство да осигури финансиране за основен ремонт на най-компрометираните улици в града.

На церемонията заедно с гражданите бяха и представители на фирмите изпълнители. Кметът на Свищов Генчо Генчев пожела ползотворна работа на строителите. Той коментира, че към качеството на извършваните дейности няма да бъде правен компромис. „Много държим всичко да бъде извършвано качествено и в срок. За нас е важно това, което правим за подобряване качеството на живот на нашите съграждани, да може да се използва безпроблемно години напред“, каза Генчо Генчев. По план подмяната на водопровода да приключи до средата на месец май 2019 година.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *