НОВИНИ

Актуални новини, новини за строителни тенденции, новини за архитектура, новини в България, световни новини
оргахим

Градски художници преобразиха кътче в центъра на Русе

г. Автор ОРГАХИМ АД

Русе има свой нов цветен кът под знака на „Органик“ зеленото.  Паната на бул. „Ген. Скобелев“ се превърнаха в красива композиция в Цвета на 2019-та година. Преобразяването е дело на фондация Вижънъри и Оргахим, със съдействието на Община Русе.

Цвета на 2019-та година

Цветът на 2019-та година идва в София  

г. Автор ОРГАХИМ АД

Турнето на Цвета на 2019-та година - „Органик“ нюанс на зеленото – тази седмица продължава към София. От 19-ти до 21-ви юли караваната на „Оргахим“ ще спре на площад „Батенберг“ в столицата.

orgahim-dariava-v-ruse-11

ОРГАХИМ дарява красота на русенци

г. Автор ОРГАХИМ АД

Ден преди 24-ти май в яслата бяха доставени 620 л. екстериорна и интериорна боя, дарени от „Оргахим“. Освен бои, компанията е осигурила и необходимите съпътстващи продукти, с които цялата сграда ще бъде освежена.

„КАДИФЕНА РОЗА“ е цветът на 2018 година според специалисти в интериорния дизайн

г. Автор ОРГАХИМ АД

Оргахим АД, със съдействието на Асоциацията на интериорните дизайнери и националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ДИБЛА“ обявиха Цвят на годината за 2018.

Zam-ministar-Rusinova_Orgachim0

Стажантската програма на Оргахим привлича младежи от региона

г. Автор ОРГАХИМ АД

70% от стажантите на Оргахим АД вече са служители на безсрочни трудови договори по проект „Нова възможност за младежка заетост“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Orgachim VR construction

Най-новата мода Виртуалната реалност навлиза в интериора

г. Автор ОРГАХИМ АД

За първи път в България производителят на бои Оргахим предлага на потребителите в магазинната мрежа възможност да видят реално как биха изглеждали определени цветове и комбинациите между тях в три виртуални стаи