Браншове

НОВИНИ

Актуални новини, новини за строителни тенденции, новини за архитектура, новини в България, световни новини
градска среда

BAU Academy Ви кани на дискусионен форум на тема „Дизайн, планиране и изграждане на съвременна градска среда за пешеходни и трафик зони“

г. Автор Строители-бг

Форумът на тема "Дизайн, планиране и изграждане на съвременна градска среда за пешеходни и трафик зони" ще се проведе в хибриден формат на 25.05.2022 г. от 10.00 до 16.00 часа.

RÖFIX

Заложете на RÖFIX математика, за да излязат сметките

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

RÖFIX предлага богата гама от видове завършващи мазилки в кофа. А сега, те са в изключително атрактивна промоция под мотото RÖFIX Математика!

roefix

Втори сезон на играта на RÖFIX с още повече награди и изненади

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

За втора поредна година от RÖFIX ви дават уникален шанс да „облечете“ дома си с фасадна система на утвърден австрийски производител със 133-годишен опит. При това напълно безплатно!

„Бъди оранжев – мисли зелено!

RÖFIX България продължава инициативата „Бъди оранжев – мисли зелено!“

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

В рамките на инициативата „Бъди оранжев – мисли зелено!“ през април 2020 година RÖFIX България залесиха 13 300 семеника от черен бор близо до село Ракита, община Сливница. На 29.05.2021 година проведоха кампания по попълване и отглеждане на горския масив.

бърза замазка

Бързата замазка RÖFIX 973 – пести време и пари!

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

Бърза замазка RÖFIX 973 изсъхва в значително по-кратки срокове. До 24 часа вече може да се ходи по нея, а на 7-мия ден вече може да се полагат следващите подови покрития.

RÖFIX

Проведе се финалът на конкурса „Модерното строене с RÖFIX – преди и сега“

г. Автор РЬОФИКС ЕООД

С голямо разнообразие от уникални проекти и презентации на високо ниво на студентите от IV и V курс в УАСГ премина финалът на конкурса, организиран съвместно от университета и екипа на RÖFIX.