Браншове

НОВИНИ

Актуални новини, новини за строителни тенденции, новини за архитектура, новини в България, световни новини
Sylitol Bio-Innenfarbe

Sylitol Bio-Innenfarbe на Caparol – отлично решение за хората с алергии

г. Автор ДАУ БЕНТА БЪЛГАРИЯ ЕООД - CAPAROL

Sylitol Bio-Innenfarbe на немския производител Caparol е специално разработена боя за хора с алергии, без съдържание на консерванти, разтворители, омекотители.

Етикети:
СТРОЙ ФЕСТ

Заявете своето участие на СТРОЙ ФЕСТ 2023!

г. Автор BAU Academy

За втора поредна година BAU Academy организира СТРОЙ ФЕСТ - строителен B2B фестивал, за производители и доставчици на строителни материали, машини и технологии за сградно, индустриално и инфраструктурно строителство.

Тунели

BAU Academy Ви кани на дискусионен форум „Тунели – изграждане, рехабилитация и експлоатация по съвременни стандарти“

г. Автор BAU Academy

Събитието ще се проведе в хибриден формат на 27 юни 2023 година, присъствено на адреса на BAU Academy - София, бул. Цариградско шосе, 319 и онлайн.

BAU Academy

BAU Academy ви кани на Future Residential Cities Forum

г. Автор BAU Academy

BAU Academy организира Future Residential Cities Forum - автоматизация, енерго-ефективност и урбанизация на новоизграждащи се жилищни комплекси. Събитието ще се проведе на 23 май в хибриден формат.

ovk

BAU Academy ви кани на семинар на тема „Цялостни решения за лъчисто отопление, охлаждане и системи за пренос на вода“

г. Автор BAU Academy

На 03.05.2023 г. от 13:30 часа BAU Academy организира семинар с безплатна регистрация на тема "Цялостни решения за лъчисто отопление, охлаждане и системи за пренос на вода".

Ландшафтен архитект

Отличиха победителите в Националния конкурс „Ландшафтен архитект на годината 2022“

г. Автор BAU Academy

За четвърти път Съюзът на Ландшафтните архитекти раздаде отличия в Националния конкурс „Ландшафтен архитект на годината 2022“.

хидроизолационни системи

BAU Academy ви кани на хибридно обучение: „Ръководството за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения“

г. Автор BAU Academy

На 26.01 от 13:00 до 17:00 ч. за улеснение на вашата работа BAU Academy организира хибридно обучение на тема: "Ръководството за проектиране и изпълнение на хидроизолационни системи на сгради и съоръжения – средство за улеснение на проектирането и контрола в строителния процес".

Бранш: Аксесоари