BAU Academy организира семинар на тема: „Иновативни поликарбонатни системи за енергийна ефективност от PolyWorld Systems“

г. Автор
BAU Academy

Хибридно събитие със свободен достъп

Семинарът ще се проведе на 11.05.2022 от 14:00 ч., в BAU Academy, София, Цариградско шосе, 319. Лектор ще бъде Giusseppe Prestigiovanni, CEO & President POLYWORLD SYSTEMS North America.

BAU Academy

Туплекс е компания с 30 годишен опит, прилагаща в България за последните 15 години опита си в структурните пластмаси. Тя представя системи от поликарбонат на водещата италианска фирма PolyWorld Systems, подходящи за:

  • изграждане на светли ивици в промишлени и индустриални халета;
  • фалшив таван при високи помещения;
  • сепариране на големи пространства, с цел оптимизиране разходите за осветление, отопление и поддръжка на сградите.

Днес POLYWORLD SYSTEMS е повече от всякога предприемаческа реалност, фокусирана върху устойчивостта на околната среда и инвестициите в зелени стратегии като: ефективното използване на вода и електричество, липсата на отпадъци, непрекъснатите инвестиции в иновации, оползотворяване и рециклиране на отпадъци и преобразуването им в суровина за продуктите им. Всичките тези елементи позволяват на POLYWORLD SYSTEMS да бъдат идентифицирани сред компаниите, добри примери по отношение на опазването на планетата.

BAU Academy

Основен фокус на събитието е използването на поликарбонатни системи, в контекста на нарастващите цени на енергоносителите в краткосрочен и дългосрочен план, с цел постигане на високи нива на енергийна ефективност.

Намаленото използване на метални или алуминиеви профили, както и гъвкавостта на профилната структура, са сред важните характеристики, по отношение на прилагане на енергоспестяващи идеи при проектиране или ремонтиране на складови и промишлени зони.

Събитието е предназначено за:

  • архитекти;
  • проектанти;
  • конструктори;
  • представители на строителни фирми, изграждащи индустриални сгради;
  • интериорни дизайнери, работещи върху офисни сгради тип open space.

Към формата за регистрация
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *