Броени дни остават до финала на “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО 2017”

г. Автор
baumit

Финалът на етапа наближава и при фасадите на Baumit става все по-горещо. След няколко дни Баумит ще обяви най-слънчевата фасада на сезон Лято 2017г., следвана от две подгласнички.

Не забравяйте, скъпо жури, изборът не е никак лек, а резултатите могат да бъдат променени всеки момент. Бъдете активни и продължавайте да гласувате до 31.08.2017г., 12:00 часа на обяд!

Ето и временното класиране преди края на конкурса:

baumit На първо място засега с 38 гласа на публиката се класира Обект 6 – еднофамилна жилищна сграда в с. Борики, общ. Габрово. Заявители в конкурса са инвеститорите Георги и Дарина Иванови. Проектант на тази приказна къща е арх. Иван Узунов, фирма „Узунов Проект“ ООД. Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К2.
baumit
На втора позиция с 26 гласа на публиката се подрежда обект 2 – параклис “Свети Димитър” в гр. Ихтиман, ул. „Цар Освободител“. Инвеститор на обекта е община Ихтиман. Заявител в конкурса е проектантът арх. Светлана Аракийска. Фирма „Билдинг 58“ ЕООД е изпълнила фасадата с Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликатТоп и новата премиум фасадна боя Баумит ПураКолор.
baumit
На трета позиция с разлика от четири гласа във временното класиране е обект 9 – „Търговска, складова и офис сграда“ в гр. Хасково, ул. „Генерал Радецки“ 33. Заявлението за участие в кънкурса е подадено от инвеститора – фирма „LORD“. Проектант на тази фасада е арх. Мария Нешева, фирма ТЕПРО ООД. Изпълнители са фирма ЕТ „Стройтекс – Д.Захариева – П. Иванов“, които са вложили във фасадата Баумит топлоизолационна система опън с крайно покритие КреативТоп.

Гласувайте за любимата си фасада еднократно до 31 август 2017 г., 12:00 часа на обяд. Фасадите, събрали най-много ваши гласове, ще се класират на първите три места и ще участват в големия финал на конкурса през март 2017 г.

Ако имате повече от един фаворит може да дадете израз на своето впечатление на нашата фейсбук страница тук.

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в нашата сезонна томбола!

Баумит пожелава успех на участниците във “Фасада на сезона – Лято 2017”!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *