Caparol залага на премиум качество в зелено!

г. Автор
Caparol

Като една от най-големите марки професионални бои в Германия Caparol са ангажирани с целите на международното споразумение за устойчивост, към което компанията майка DAW SE се е присъединила още през 2012 г.


За тази цел Caparol стартира инициативата #MITCAPAROLUMDENKEN, която обхваща централни теми за устойчиво мислене и действие. 

Caparol

Устойчивостта
 се е утвърдила като термин в съзнанието на потребителите и ще играе все по-важна роля при решенията за покупка. 

  • Устойчиви продукти;
  • Устойчиви опаковки;
  • Неутрално производство.

Чрез непрекъсната оптимизация на продукта Caparol осигурява максимална защита на климата. Пример за премиум интериорна боя е Indeko-plus. Тя е с намалени емисии, без разтворители, пластификатори и консерванти.

Caparol разработва серията си CapaGreen, в която всички продукти се произвеждат с напълно възобновяеми източници и не вредят по никакъв начин на природата.

Caparol

Освен замяната на невъзобновяемите източници, които стандартно се използват за производството на боя, Caparol започват и обновяването на опаковките си с напълно рециклируеми.

Вижте подробности за новостите и екологичите промени, които компанията прави от много години.

А ако искате да създадете здравословен микроклимат у дома с екологични продукти, без вредни изпарения и неприятни миризми, посетете шоурум Caparol, където ще ви дадат повече информация за продуктовата гама.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *