Декоративни тухлички Meldorfer – идеално решение за фасадата и интериора от Caparol

г. Автор
тухлички Meldorfer

Гладката повърхност на една фасада може да бъде доста скучна. А стандартните влачена или драскана структура са все по-често заменяни от по-нестандартни декоративни визии.

Една от все по-предпочитаните визии е тухлената. На пръв поглед класическа, но модернизирана с иновативна технология и разнообразие от модели. Caparol предлагат цялостно решение за така желаната тухлена фасада.  

Meldorfer са декоративни облицовъчни тухлички, изработени от висококачествени естествени материали. В сравнение със стандартните тухли, те са изключително гъвкави и устойчиви и отговарят на най-съвременните изисквания по отношение на икономията на енергия.

Декоративните тухлички Meldorfer се отличават с редица предимства пред останалите алтернативи:

  • ниско тегло (около 5kg на m2);
  • лесен и бърз монтаж;
  • изключително висока устойчивост на замръзване и UV лъчи;
  • 8 mm дебелина на покритието /заедно с лепилния слой/;
  • устойчиви на механично натоварване и атмосферни влияния;
  • разнообразни дизайни.

тухлички Meldorfer

Всяка една тухличка е ръчно изработена, което създава неповторима автентичност за всяка фасада. Подходящи са за приложение, както на фасадата, така и за отделяне на акцентни стени в интериора.

Плоските облицовъчни тухли Meldorfer са вдъхновени от класиката. Но освен традиционните форми от Caparol дръзват да предложат и нестандартни размери, форми и цветове.

Серията New Design е вдъхновена от природата и различните сезони. Декоративните тухлички Meldorfer ни вдъхновяват с комбинации и колорит.

тухлички Meldorfer

Серията Free Style съвсем излиза от границите на стандартното и предлага огромни възможности за дизайнерските ви идеи.

тухлички Meldorfer

Леки и лесни за монтаж! Необходима е само лепилно-шпакловъчна смес. Пълната гама модели може да видите на сайта на Caparol. За консултация се свържете директно с търговските представители на Caparol или посетете шоурума им, за да видите реални мостри на Meldorfer.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *