„Домът на бъдещето“ – първият в България специализиран форум с професионални съвети за дома

г. Автор
Домът на бъдещето

Първият в България специализиран форум „Домът на бъдещето“ с професионални съвети за дома ще се проведе на 16 септември.

Събитието събира топ експерти и компании, които ще представят тенденциите в 4 панелни дискусии – архитектура и интериор, зелени решения и енергийна ефективност, сигурност и достъпност.

Форумът ще се излъчи онлайн в сайтовете на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg. Модератор и водещ на експертните дискусии е Мария Силвестър.

„Домът на бъдещето“ е първото събитие от този тип в България, на което експертите ще дадат полезни и практични съвети в сферата на строителството и технологиите.

На 16 септември в панелната дискусия „Красив дом“ потребителите ще научат какви са съветите на архитекти и интериорни дизайнери за декор и обзавеждане на дома, кои са най-подходящите цветове за дома и как да подберем най-подходящите мебели.

Темата „Зелен дом“ обединява въпросите за устойчиви решения за енергийно-ефективни домове, системи и уреди за намаление на разходите за електричество и вода; както и ландшафтни решения за къщи и апартаменти.

Сигурен дом“ представя мненията на експертите за това как да защитим дома си и как да изберем най-подходящите системи за заключване на дома; но и какви са възможностите за застрахователни продукти, които ще ни донесат повече сигурност.

В панелната дискусия „Достъпен дом“ имотните брокери ще дадат съвети за пазара на недвижими имоти и как да купим най-изгодно жилище.

Събитието „Домът на бъдещето“ ще е достъпно от всяка точка на света онлайн и безплатно в сайтовете на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg.

Очаквайте повече информация за компаниите партньори на първия професионален дискусионен форум в България – „Домът на бъдещето“ на profit.bg и на страниците на медийните ни партньори.

За повече информация:
Well Done Agency
Соня Славчева
0898223737
Sonya@welldone.bg

 

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *