Еластично лепило за плочки Тhrakon VKW 126 Flex

2г. Автор
VKW-126-Flex-THRAKON

Тhrakon VKW 126 Flex е полимер модифицирано тънкослойно лепило на циментова основа за лепене върху хоризонтални и вертикални повърхности. Продуктът е предназначен за вътрешна и външна употреба.
Съдържа цимент, минерални пълнители и добавки.  Тhrakon VKW 126 Flex е с много добро сцепление с минерални основи, мразо и водоустойчиво и с удължено отворено време за работа (до 30 минути). Класифицирано е като устойчиво на приплъзване лепило за плочки, т. е. плочките не се приплъзват, когато са залепени на вертикални повърхности.

Тhrakon VKW 126 Flex е предназначен за лепене на абсорбиращи и не абсорбиращи плочи (например гранит) в случаи на високи изисквания за сцепление с основата, еластичност и дълготрайност при различни атмосферни условия. ТhrakonVKW 126 Flex се използва за лепене върху разнообразни повърхности в сухи и мокри помещения на керамични, теракотни и гранитни плочи, големи плочи, тънки мраморни плочи, малки декоративни плочи, както и естествени и изкуствени камъни. Подходящ е за външна употреба за залепване върху стени, тераси, балкони, цокълни части на сградите, колони и др. Продуктът е особено подходящ за лепене на плочки върху вертикални повърхности.
Клас С2ТЕs1 според EN 12004.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

2 thoughts on “Еластично лепило за плочки Тhrakon VKW 126 Flex

  1. А защо „S“-а, който уж пише, че има като маркировка лепилото, е написан с малка буквичка, сякаш това реално не е истинското и реално обозначение на допълнителния клас „S1“, а е нещо друго!? Това изглежда странно така, както е написано и буди съмнения, дали това лепило наистина отговаря на изискванията за лепило от този клас, „S1″“.

    1. Здравейте, г-н Лазаров!
      Благодарим Ви за въпроса и за забележката. Правилно сте забелязали в края на текста малкият ни технически пропуск при изписване на допълнителния клас лепило с малка буква „s“. На опаковката на продукта, показана в статията, допълнителният клас е въведен с голяма буква „S“ както е стандартът при изписването. Уверяваме Ви, че тази разлика в големината на шрифта на не влияе на качествата на лепилото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *