Интериорните профили и декорации на МАРИСАН

г. Автор
marisan

Интериорните профили на МАРИСАН предлагат пълен асортимент от класически до модерни фризове за стени, тавани и подове. С тяхна помощ, за кратко време можете да придадете напълно нов характер на всяко помещение. Поотделно или в комбинация, те създават многобройни варианти за настроение и оригиналност. По този начин, те се превръщат в източник на инспирация и креативност без граници.

Профилите са с идеално точни и правилни контури и много елегантна визия с минималистичен дизайн. Подходящи са за всякакъв тип домашни и обществени помещения (холове, бани, коридори, кухни, офиси, магазини и др.). Всички модели имат огъващ се вариант, с чиято помощ могат да бъдат оформяни около овални стени, кръгли колони и други подобни детайли.

Изработени са от Duropolymer® – ударо и водоустойчив HDPS полимер с много голяма плътност, който може да бъде напълно рециклиран. Това прави профилите изключително твърди и устойчиви на силни удари и големи механични натоварвания. По тази причина, те могат да бъдат употребявани не само като первази за под, но и като рамки около дограми на врати и прозорци.

Монтажа на профилите е изключително лесен, след което могат да бъдат боядисвани, както с блажни, така и с водоразтворими бои. Лесно могат да бъдат почиствани с влажна кърпа.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *