Каталогът “Идеи за градина” 2022 вече е онлайн!

г. Автор
“Идеи за градина” 2022
Не пропускайте да разберете кои са новите продукти за 2022 година

Ако обмисляте концепция за новия си проект или просто планирате да реновирате градината, онлайн каталогът “Идеи за градина” 2022 Вие ще откриете вдъхновяващи идеи, практични съвети и разнообразни решения.

На страниците ще откриете утвърдени продуктови серии и нови предложения, всички в унисон със световните тенденции в ландшафтния дизайн.

“Идеи за градина” 2022 ще Ви пренесе в света на Semmelrock, където благодарение на атрактивните повърхности, формати и цветове, ще претворите индивидуалния си стил. 

“Идеи за градина” 2022

В каталога може да намерите компилация от иновативни решения с модерен дизайн, подходящи за зони с различни натоварвания. Без значение дали търсите паважи или плочи за пътеките, терасата, верандата, зоната около басейна, барбекюто или подхода към дома, новите ни предложения ще Ви изкушат да превърнете градината в привлекателно място за релакс, а защо не и в домашен офис на открито.


Серията продукти Semmelrock Premium се характеризира с впечатляваща индивидуалност. В каталога “Идеи за градина” 2022 имате възможност да разгледате атрактивни предложения с ексклузивна визия. Един дизайн на повърхността, но с много възможности е мотото на компанията. Можете да постигнете хармоничен завършек на вашата градина, като комбинирате продукти от различни продуктови серии, но с еднаква повърхност.

“Идеи за градина” 2022

И тази година Semmelrock предлага паваж и плочи в различни цветове, стилове и форми. Ако имате необходимост от съдействие, за да сътворите открояващ се акцент, нашите ландшафтни архитекти са изцяло на Ваше разположение. За консултация

“Идеи за градина” 2022

Semmelrock предлага устойчиви решения, опазващи микро-климата и гарантиращи високо качество на живот в градска среда. Те осигуряват по-висок процент озеленяване, оттичане на водата, опазване на почвата от ерозия.

“Идеи за градина” 2022

И този сезон продуктовото разнообразие включва бордюри, палисади, кашпи, стъпала и системи за изграждане на клоцове, подпорни стени и огради. Благодарение на богатата гама от нови цветове ще реализирате естетическо единство във всеки проект.

“Идеи за градина” 2022

В каталога “Идеи за градина 2022” са представени широка гама от възможности за реализации на проекти. Независимо дали сте последователи на класическите решения или предпочитате иновациите, динамично развиващите се продуктови серии на Semmelrock са на Вашето внимание. 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *