МИСИЯ в услуга на Майстора

г. Автор

Източник: Интер Експо Център (IEC)

„Мисия Моят Дом“ със собствена демонстрационна зона по време на Българска Строителна Седмица


Специализираният салон BUILDING MARKET, който ще представи продукти и услуги за домашния майстор в рамките на традиционното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство, обособява демонстрационна зона съвместно с предаването „Мисия Моят Дом“.

Зоната, специално създадена за посетителите на  Българска Строителна Седмица ще представи продуктите и услугите на водещи фирми в строителството. Представители на самите компании ще демонстрират пред посетителите качествата на техните продукти. Всяка една демонстрация ще бъде заснета от екипа на предаването и след това излъчвана в сайта на предаването – www.misiamoiatdom.com. Така демонстрациите ще  бъдат на разположение на посетителите на сайта по всяко време.

Станалото емблематично предаване развива своя онлайн платформа, която функционира като самостоятелен комуникационен канал. 

Посетителите на традиционното изложение ще наблюдават демонстрации за реализирането на много практични решения за всеки дом – направени с фантазия и създадени с професионални средства.

BUILDING MARKET ще представи всичко, от което Майстора има нужда: цимент, варови разтвори, тухли, гипсокартон и окачени тавани, топлоизолация, хидроизолация, керемиди – битумни, керамични и циментови, фаянс, теракот, гранитогрес, лепила за плочки, фугири, латекси и блажни бои и продукти за декорация на дома и градината.

Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *