Най-големият курорт в света ще бъде в Африка (Видео)

г. Автор
kurort

Най-големият курорт в света ще се появи в Африка. Той ще е разположен на 1519 хектара и ще има собствено летище. На практика курортът ще бъде обособен като отделен град. На разположение на посетителите ще има голф игрище, аквапарк, яхтклуб, подводен нощен клуб и ресторант, пазар, конна база, медицински център и частно международно училище.
kurort
Туристите ще могат да избират къде да отседнат между 5 големи вериги хотели, сред които Ritz Carlton и Zanzibar. Последният ще разполага с 90 стаи и къщички със собствени басейни.

Редица анализатори прогнозират, че новият курорт ще предизвика революция в туристическия бранш на Източна Африка, тъй като големи възможности се предлагат не само на туристите, но и на инвеститорите. Курортът ще разполага с 3440 луксозни ваканционни апартамента и мезонети, които за пръв път ще могат да бъдат купени от хора, които не притежават танзанийско гражданство.
kurort
Zanzibar Amber Resort ще разкрие хиляди постоянни работни места и в същото време ще облагороди околната среда. Що се отнася до обекта, то първата жилищна сграда трябва да бъде открита през текущата година, а целият комплекс се предвижда да е готов през 2020г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *