Най-скъпата къща в САЩ

г. Автор

Имението „Palazzo di Amore” се разпростира на площ от 10 хектара и се продава за 195 млн. USD, което го прави най-скъпия имот за продажба към момента в САЩ. Предприемачът Джеф Грин е купил имотът, който се намира в Бевърли Хилз през 2007 г., по случай сватбата си за 35 млн. USD. Инвестира още 25 млн. USD за реконструкция. Именно това е и причината днес да се иска космическа сума за него.

Бъдещият собственик ще получи къща в средиземноморски стил с разгъната застроена площ от 2700 кв.м, от които само родителската спалня е 464 кв.м. Имотът разполага с 12 спални и 23 бани. Холът и трапезарията са с отделени тераси. Другата особеност, която придава по-голям лукс на „Palazzo di Amore”, е наличието на собствен водопад, лозе и винарна, съобщава fakti.bg.

За поддръжката на имение с подобни мащаби е необходимо и съответното количество обслужващ персонал, за който има отделна сграда. Тя включва две спални, два кабинета и гараж за три коли.

Помислено е и за развлеченията на собственика и неговите гости. Къщата разполага с басейн, заобиколен от маслинови дръвчета, зала за танци с въртящ се под, зала за боулинг и кинозала за 50 души.

Stroiteli-bg.com


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *