Най-тясната къща в Лондон се продава за над 1 милион евро

г. Автор
Най-тясната къща в Лондон

Няма да е трудно да я подминете и изобщо да не я забележите – най-тясната къща в Лондон. Имотът се продава за над 1 милион евро (950 000 лири).

Разположена е между фризьорски салон и лекарски кабинет, предаде Франс прес. В най-тясната си част къщата е с широчина само 1,7 метра.

Нестандартният 5-етажен имот в квартал Шепърдс Буш първоначално е бил викториански магазин за шапки, със склад за стоката и жилищни помещения на горните етажи. Като спомен от миналото къщата е запазила малък прозорец, украсен с лампа във формата на бомбе.

За Дейвид Майърс, мениджър продажби в агенция Уинкуърт, която предлага имота за продан, цената му се обяснява с факта, че къщата, построена в края на 19-и или началото на 20-и век, представлява „уникална част от историята и магията на Лондон“.

Размерите на къщата не са еднакви навсякъде. Кухнята е най-тясното място, но тя се отваря към трапезария, която е почти двойно по-голяма. Зад френските прозорци се открива градина с широчина 2,5 метра.

Според Дейвид Майърс къщата е предназначена за „млада двойка или сам човек“, които ще оценят красотата й такава, каквато е. Според мениджъра продажби имотът ще допадне на „арт“ купувачи или „бохеми“.Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *