Next Consult и PDI организират 27 Международна Lean 20 keys® конференция в България

г. Автор
Next-Consult

Престижната организация PDI(Professional Development Institute), собственик на методологията за Lean трансформация 20 keys®(20 ключа®), избра да проведе традиционната Годишна международна 20 keys® конференция в България с ключовия си партньор Next Consult.

27-та Международна 20 Keys® конференция обещава 4-дневно неповторимо преживяване с успешните клиентски истории на водещи български и международни компании, 5 часа вълнуващо съдържание с 8 лектора от световна класа и посещения на водещи Lean компании в България.

Конференцията под наслов „The Lean journey to Operational excellence“ ще се проведе в периода от 21-24 октомври, с официално откриване на 22 октомври от 9:00ч. в София Хотел Балкан.

Регистрациите за събитието са вече отворени, а до 31 август желаещите могат да се възползват от специалните цени за Early Bird билети.

Специален гост на събитието ще бъде д-р Йоши Кобаяши – президент на PDI, водещ Lean консултант и собственик на методологията 20 Keys®!

Участниците ще имат възможност да чуят на живо световно признати Lean консултанти и да посетят някои от най-успешните производствени Lean предприятия в България, сред които фабриката за бутилиране на Coca-Cola HBC в Костинброд, заводът на Sensata Technologies в Пловдив, най-голямата в Европа и втората по големина в света база за ремонт на самолети на Lufthansa Technik Sofia и др. За удобството на участниците по време на обиколките организаторите са осигурили транспорт.

“Събитие от такъв мащаб, свързано с Lean, не се случва всеки ден в България. Затова каним всички представители на бизнеса, които са заинтересовани от темата за подобряване на Операциите да се включат. Ще се радваме да можем да помогнем на повече български компании да подобрят процесите си с нашия опит и този на международните експерти, така както правим за всички наши клиенти.“, заяви Орлин Дочев, управляващ партньор на Next Consult.

Вижте повече информация за събитието и как да си закупите билети! Местата са ограничени!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *