Обществените поръчки ще се възлагат само електронно от 1 ноември

г. Автор
обществени поръчки

Наръчник „Електронно възлагане на обществени поръчки“ – ново издание на „Резон Медия Груп“, дава подробни пояснения на възложителите и на изпълнителите за промените в нормативната уредба и работата с новата уеб базирана платформа за обществени поръчки.


обществени поръчкиСпециално внимание в наръчника за електронни обществени поръчки е отделено на цялостния процес на електронизация на обществените поръчки и отделните модули за работа на системата ЦИАС ЕОП, както и на механизма на криптиране и декриптиране на офертите с включени практически казуси.

За да направите първоначалната регистрация на организация в сайта ви е нужно да притежавате нейн професионален квалифициран електронен подпис (КЕП).

Електронната платформа ще обедини всички „профили на купувача“ на отделните възложители – общини, агенции и други ведомства на едно място.

Всички възложители и потенциални кандидати имат възможността да разучават платформата до 1 ноември, когато обществени поръчки се ще се възлагат единствено чрез нея.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *