Община Русе обяви обществена поръчка за строителство на част от скейт парка

г. Автор
обществена поръчка

Община Русе обяви обществена поръчка за изпълнението на строително-монтажни работи за реализацията на „СКЕЙТ ПАРК“ – етап 2. Тя е на прогнозна стойност 269 999 лв. без ДДС.

Скейт паркът представлява скачена, сложна система от цилиндрични и сферични форми, композирани да образуват безкрайни линии на движение. Предоставя възможности за “carving”, трансфери, „grind”, “slide”, “hand plants”, “foot plants”, организиране на състезания от формати “”Street“ и „Park”. Размерите са с плавна градация от „за начинаещи“ до „напреднали“ и „професионалисти“.

Обществената поръчка е за „СКЕЙТ ПАРК“ – етап 2, спецификация на елементите за изпълнение, в техническия инвестиционен проект (част Конструкции) е отбелязан като позиция №15 с наименование „Пъмп трак“. Конструкцията на „Пъмп трак“ се състои от:

– асфалтова настилка с дебелина от 5 см;
– насип от трошена, уплътнена скална маса 20 см;
– насип от уплътнена земна маса на пластове 20 см;
– здрава земна основа;

В част Електро за изпълнение на ЕТАП 2 е запланувано Wi-Fi рутери, USB за зареждане на мобилни телефони, зарядно за инвалидни колички и устройство за връзка с телефон 112.

В разработената проектна документация по част Паркоустройство за етап 2 ще бъде изградена настилка от естествен камък, дървени платформи върху габиони, засаждане на храстова растителност, разстилане на мулч, кошовете за отпадъци от домашни любимци и част от оградата.

Във ВиК частта ще бъде извършена подмяна на тръбопроводи, както и направа на дренажи отбелязани в графичната част.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *