Очаквайте през октомври второто издание на Additive Days

г. Автор
Additive-Days

Между 4 и 6 октомври, София ще се превърне в балканската столица на 3D принтирането с второто издание на Additive Days. През 2019 г. конференцията ще се проведе под мотото „Beyond the Hype”.

 

Отмина ли „хайп-а“ по 3D технологията и ще се превърне ли тя в естествена част от ежедневието ни съвсем скоро? След шума и вълнението, време ли е вече да се заемем с истински полезните приложения на 3D принтирането?

Additive-Days

Очаквайте отговорите на тези и още много въпроси, свързани с бъдещето на технологията, на 4-6 октомври, в Sofia Tech Park., на Additive Days 2019: Beyond the Hype.

Входът е свободен със задължителна безплатна регистрация (Регистрацията ще бъде отворена на 19 август).

Additive Days е международно събитие, което се провежда веднъж годишно в София, България. То има за цел да бъдат създадени условия за споделянето на знания, обмен на контакти и зареждането с вдъхновения. Балканският фестивал за адитивно производство е благоприятна възможност за стартирането на нови колаборации и инициативи. Събитието подпомага по-доброто разбиране на ролята на 3D принтирането в различни сфери: инженерство, медицина, бизнес и икономика, наука, образование, архитектура, дизайн, мода и други.

Организатор и инициатор на събитието е B2N – официален представител за България и Балканите на водещи компании в адитивното производство като Ultimaker (Холандия), Formlabs (САЩ), MarkForged (САЩ), Artec Group (Люксембург), SolidThinking (САЩ) и други. B2N се стреми да разраства своята дейност чрез консолидирането на различните общности в индустрията, както и чрез предлагането на иновативни подходи в 3D принтирането.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *