„Офис Парк Пловдив“ със златен LEED сертификат за устойчиво строителство

г. Автор
Офис Парк Пловдив

Златен LEED сертификат за устойчиво строителство получи сградата „Офис Парк Пловдив“.

Престижното международно отличие е от Американския съвет за екостроителство, а модерната бизнес сграда на „Галакси Инвестмънт Груп“ е първата в града под тепетата, която получава подобна висока оценка по отношение на енергоефективност, екосъобразност, високоефективни инсталации, безопасна и удобна вътрешна среда. Така, чрез реализацията на най-съвременните технологични системи и решения, компанията-инвеститор осигурява по-здравословна, продуктивна и сигурна среда за наемателите, която отговаря на най-високите световни стандарти за устойчивост в строителството.

С цел ограничаване на вредните емисии от парниковите газове, гарантирането на оптимално функциониране нa енергийните и технически системи и намаляване нa eĸcплoaтaциoннитe разходи, в „Офис Парк Пловдив“ е изградена пълна сградна автоматизация, последно поколение ефективна климатизация с вградена система за пречистване на въздуха, както и активно използване нa естествената вентилация, повишаване нa енергийната ефективност чpeз завишаване нa топлоизолационните свойства нa външните стени, остъкляване нa дограмите и oĸaчeните фасади c ниcĸoeнepгийни cтъĸлoпaĸeти, употреба нa ниcĸoeнepгийни светлинни източници и максимално използване нa естествената светлина.

„Офис Парк Пловдив“ е ново поколение бизнес сграда от най-висок клас „А“, която отговяря на високите търсения на големите и средни компании, търсещи съвременни и иновативни офис пространства. Състои се от две свързани, огледални сгради с обща разгърната застроена площ от 19 352 кв. Осемте й нива включват подземен паркинг, едно партерно и шест офисни нива. Има възможност за разполагане на офиси до 2 220 кв.м. на един етаж, а по-голямата етажна плоча е търсен ефект, който позволява осъществяването на идеи за удобство и забавления вътре в работните пространства.

В „Офис Парк Пловдив“ са предвидени още денонощна охрана, професионален пропърти мениджмънт, ресторант, зони за отдих и уникална за града мултифункционална конферентна зала. Тя е оборудвана с последните технологични решения за провеждането както на физически, така и на хибридни мероприятия като конференции, семинари, бизнес срещи и обучения.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *