ПЕРИ България отпразнува своя 20-годишен юбилей!

г. Автор
PERI-Bulgaria

ПЕРИ България отпразнува своя 20-годишен юбилей на 25 септември 2020 като „Ден на отворените врати“ в компанията на много свои клиенти и партньори.

PERI-Bulgaria

Мероприятието започна в 12:00 ч., когато компанията отвори вратите си за всички гости, дошли да уважат празника. PERI беше подготвила различни кътове за отдих, но и кът в изложбената зала за запознаване с последните тенденции в дигиталните решения, най-новите системни решения за кофраж и компоненти.

PERI-Bulgaria

Компанията представи новата стоманена система за вертикален кофраж и колони HANDSET-Alpha, новата алуминиева система за хоризонтален кофраж ALPHADECK и новата рамкова система за подпиране на плочи и греди PD-5. Повече за системите може да научите на уебсайта на ПЕРИ България www.peri.bg. Посетителите имаха възможност да се разходят в изцяло обновената изложбена зала на PERI и да видят разнообразни примери за кофриране на вертикални елементи, плочи, инженерни съоръжения.

PERI-Bulgaria
PERI-Bulgaria

Компанията показа за първи път в България и прототипи на сензори за измерване на температурата на бетона, за уплътняване на трудно достъпни места, за измерване на якостта на бетона и за водоциментното съдържание. Клиентите успяха да се запознаят с новия online портал MyPERI за бърз и лесен достъп до данни за проектите 24/7.

PERI-Bulgaria

Като финал на преживяването PERI се погрижи за доброто настроение на гостите с вкусна баварска почерпка, студена немска бира и хубава музика.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *