По-чист въздух у дома с E.L.F продукти на Caparol

г. Автор
E.L.F продукти Caparol

Днес е възможно да намерите продукт, който да комбинира желания от Вас цвят, да има добри технически характеристики и едновременно с това екологична устойчивост.

Боите със слабо въздействие върху околната среда и здравето на човека могат да гарантират и отлични естетически резултати.

Екологичната боя не съдържа вредни вещества, консерванти, разтворители и други елементи, които замърсяват домашния въздух, причинявайки алергии и раздразнения, като главоболие, зачервяване и гадене.

Caparol предлага широка гама от екологични продукти, които гарантират здравословен микроклимат в помещенията. Без неприятни миризми и вредни изпарения!

Indeko plus, Caparol Sensitive, Sylitol bio Innefarbe, CapaSan, Haftgrund са малка част от продуктите с ниско съдържание на летливи съединения и без вредни емисии.

„Традиционните“ бои, а и по-голямата част от продуктите на пазара са съставени от разтворители и пластификатори, които се разпръскват във въздуха под формата на летливи органични вещества.

Ето защо е добре да избирате бои, които имат нисък индекс на емисии на Л.О.С. Какво означава Л.О.С. и за какво още трябва да внимавате при избора си на интериорни продукти може да прочетете на страницата на Caparol.

Осигуряването на добър микроклимат и здравословна среда за обитаване е отговорен избор. За консултация посетете шоурума на Caparol или се свържете с тях, чрез контактната им форма.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *