Приключи най-зеленият етап в конкурса на Баумит “Фасада на сезона – пролет 2017”

г. Автор
Baumit

На 31-ви май, точно в 12:00 ч. завърши първият етап от тазгодишния конкурс “Фасада на годината 2017”. В него достойно се бориха седем слънчеви фасади в категории – жилищни, нежилищни и реновирани исторически сгради.

Журито в конкурса – всички вие, приятели на Баумит, отредихте три места за победителките, а именно:

На първо място застана Жилищна сграда с гаражи “Даная”.

Baumit Danaya
Обектът е в категория Жилищни сгради – ново строителство и се намира в град София, ж.к. Младост 4, 440А. Проектанти на обекта са арх. Калин Диков и арх. Галина Стоянова от фирма Елит студио ЕООД. Инвеститор, заявител и изпълнител в конкурса е фирма Ермитаж Класик ЕООД. Пролетната фасада е осъществена с помощта на Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5.

На второ място се класира:

Обект 6 от категория „Нежилищни сгради – ново строителство“ – Хотел и конна спортна база в село Житница.

baumit obekt

Проектанти на обекта са арх. Димитър Ахрянов и
арх. Цветелин Цоневски от фирма TSONEVSKI – project & consulting group. Заявител и изпълнител е фирма Ейприлстрой ЕООД, а инвеститор е СК Тракиец ЕООД.
Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие КреативТоп и СиликонТоп.

На трето място се подрежда:

Обект 4, от категория „Реновиране на исторически сгради“ – Военноморски клуб в град Варна на бул. Владислав Варненчик 2.

Baumit renovirane na sgradi

Заявител и изпълнител в конкурса е фирма Екса АД, а проектант е арх. Константин Пеев, отново от фирма Екса АД. Инвеститор е ИА “Военни клубове и военно-почивно дело”. За възстановяването на тази изключително красива фасада е използвана Баумит мазилкова система с крайно покритие КреативТоп Силк и СилконКолор.

Баумит България честити на победителите! Очаквайте ги на големия финал през 2018! Очаквайте началото на етап лято, утре!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *