Ремонтират детски градини и училища

1г. Автор
детски градини

Ремонтните дейности предвиждат вътрешно и външно обновяване, подмяна на сградни инсталации, поправка на покриви и мерки за енергийна ефективност.

Столичният общински съвет ще разгледа предложението на Стефан Марков, председател на финансовата комисия, и зам.-кмета Дончо Барбалов за отпускане на 2 826 850 лв. от приватизация за ремонти на сгради, които се нуждаят от обновление. Във връзка с подготовката на бюджета на Столичната община, зам.-кметът по строителството Ангел Джоргов е изискал от всички районни кметове да подготвят справка за обекти, които да бъдат включени в програмата.

Постъпилите предложения са за 131 млн. лв., от които 92 млн. лв. са за детски заведения. Извършен е преглед на всички, за да се установят обектите с най-неотложните нужди. Това са 12 детски градини в районите “Красно село” “Възраждане”, “Сердика”, “Подуяне”, “Изгрев”, “Младост”, “Витоша”, “Връбница” “Панчарево” и “Банкя”, детска ясла №1 и четири училища в районите “Слатина”, “Триадица”, “Искър” и “Връбница”.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Коментари от “Ремонтират детски градини и училища

  1. Знаем как се ремонтират, слагат се най-евтините продукти, а се взимат пари като за най-скъпите. Тази схема докога ще продължава не знам, няма ли най-накрая да се яви някой регулаторен орган и да налага солени глоби за тези измами с нашите пари!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *