RÖFIX с изцяло обновен сайт и много нови функции и възможности

г. Автор
RÖFIX сайт

RÖFIX България посрещна пролетта на 2020 с нов сайт, насочен както към специалистите в бранша, така и към крайните клиенти.

Наред с модерния, интуитивен дизайн, компанията насочи усилията си към създаване на функционалности и улеснения, които да са полезни в ежедневната работа на нейните партньори и клиенти.
Новата платформа дава възможност на потребителите да се потопят в новия дигитален свят на RÖFIX: Продуктова търсачка и Калкулатор на разходна норма, които помагат да се изберат точните продукти според вида на проекта и да се получат насоки как да се прилагат съответните продуктови решения.

Можете да намерите подходящия контакт с най-близкия до вас RÖFIX – консултант или търговец на строителни материали. Бързо и лесно в сектор Downloаds посетителите имат възможността да свалят на локално устройство или да запазят в своя „кошница“ в раздел Фаворити  най-необходимите им технически данни за продуктите, както и актуалната RÖFIX Ценова листа,наръчници, брошури и CAD-детайли.
А в раздел Строителни тенденции и решения може да се научи много по темите за разширяване, обновяване или ново строителство.

Сърфирайте и се забавлявайте!


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *