SAINT-GOBAIN представи решение за изграждане и възстановяване на инфраструктурни проекти

г. Автор
транспортна инфраструктура
Компаниите ADFORS и Weber, част от групата Saint-Gobain, взеха участие в XII-тата Национална конференция по транспортна инфраструктура

Компаниите ADFORS и Weber, част от групата Saint-Gobain, взеха участие в XII-тата Национална конференция по транспортна инфраструктура, организирана от Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Събитието се провежда под мотото „Пътна безопасност“, като един от основните спонсори бе Saint-Gobain ADFORS.
Сред лекторите бяха инж. д-р Степан Бохус, Business Manager на ADFORS Construction products Geotextilies и Айдоган Касперов, търговски представител на ADFORS за България и Румъния. В контекста на темата на Конференцията, те представиха решения на ADFORS за армиране на асфалтови настилки, подобряващи безопасността на инфраструктурата. Г-н Касперов изнесе лекция за важността на асфалто-армиращи геомрежи ADFORS GlassGrid за повишаването на експлоатационния живот на асфалтовите настилки.

Подчертавайки сътрудничеството между различните компании в групата Saint-Gobain, участие на събитието имаше и Weber България. Инж-хим. Пламен Радев, мениджър „Продажби“ на компанията, представи опита на Saint-Gobain в изпълнението на световни строителни проекти. Той запозна присъстващите със системите на Weber за изграждане и възстановяване на инфраструктурни обекти – хидроизолация на мостови конструкции, корозионна защита и възстановяване на стоманобетон.
Гости на Конференцията бяха 350 човека, от различни държави, сред които Германия, САЩ, Саудитска Арабия, Северна Македония, Сърбия, Чехия, Полша, Словакия, Румъния, Словения и др.

 

За Saint-Gobain Weber в България
Weber е част от групата Saint-Gobain и оперира на българския пазар от 2001 г. Компанията е лидер на пазара с производството на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. В световен мащаб, Weber присъства в 63 държави и има над 10 000 служителя. Saint-Gobain Weber в България разполага с два завода на територията на страната.
“We care” е водещият слоган, отличителен белег и ангажимент, който ръководи компанията Weber във всяко нейно действие. „We care“ представя обещанието на компанията, че продуктите произведени от нея са създадени с грижа за сигурността и комфорта на всички, които проектират, произвеждат, строят и живеят в построените сгради. 

За групата Saint-Gobain
Saint-Gobain проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на всеки от нас. Те са навсякъде в нашите домове и ежедневие, като ни осигуряват комфорт и сигурност. В световен мащаб, компанията е лидер в устойчивото строителство с €41.8 млрд. продажби през 2018 г., присъствие в над 68 държави
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *