SEMMELROCK представи новите тенденции за 2018 година на второто „PRET – A – PORTER“

г. Автор
Semmelrock 1

На 27-ми октомври “ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН” ЕООД представи новите продуктови решения за 2018 година пред водещи архитекти, проектанти и дистрибутори. В приятната обстановка и подходящата атмосфера на мострената градина на Semmelrock, гостите имаха възможността да видят за първи път мостри на новите  предложения, които ще бъдат включени в продуктовата гама на „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН“ ЕООД през следващата година.

В рамките на мероприятието, търговският директор на компанията, инж. Васил Попов разкри част от предимствата на новите продукти, повече детайли за тяхното приложение и възможностите за реализация които те предлагат. Следващата година, Semmelrock залага на разширяването на гамата продукти с „финозърнеста текстурна повърхност“ – UMBRIANO. Уникалната картина на повърхността наподобяваща естествен гранит на плочите UMBRIANO, през 2018-та вече ще може да бъде открита и в специфичния формат на сегментен паваж, както с дебелина 10 см, осигуряваща изключителна устойчивост на натоварване, така и с дебелина 8 см, предназначена за зони с натоварване от леки автомобили. През новия сезон естествената визия, ще има водещо място както по отношение на частни проекти, така и в оформлението на обществени пространства с различна функционалност. Ето защото цветовете светъл и тъмен гранит, са заложени като основни за сегментния паваж UMBRIANO.

И тъй като титлата „доставчик на решения за ландшафтно оформление“, далеч надхвърля производството и доставката на бетонови настилки, за първи път през 2018-та година „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН“ ЕООД, ще предложи на своите клиенти и партньори едно изключително ново, решение с краткото  име UniTop, вдъхновено от неговата универсалност. Съчетанието на стандартна бетонна или мита повърхност с елегантния размер и правилна форма, превръщат UniTop в най-правилния избор при запълването на разстояния между фасади и настилката, както и при оформяне на площта около дървета в градска среда и т.н.  По отношение на новостите в цветовата гама за изделията с бетонна повърхност за следващата година, топлите меланжирани нюанси на кафявото съчетани с комбинирания формат на настилката Klassik ще допълнят палитрата на Semmelrock.

Земелрок карнетка

Инж. Попов обърна внимание и на богатата гама от допълнителни аксесоари и продукти специално произведени за Semmelrock Stein+Design с цел да предложим най-подходящото решение за нашите клиенти, като например:

– уникалните по рода си плочи от естествен порцелан AirPave, чиято класическа форма в съчетание с дебелината от 2 cm и впечатляващия формат 90х45cm, може да придаде уникален характер на всяка тераса, площадка, басейн или градина;    

 – клинкерните настилки Penter с тяхното цветово разнообразие, високо качество и дълготрайност, които ги правят подходящ завършек за пространства с класически или рустикален дизайн;

– осветителните тела за вграждане с LED технология и соларно захранване, създадени изцяло в крак с модата, позволяващи многоцветно оформление, управлявано с дистанционно управление. Не по-малко атрактивните соларни елементи за вграждане между елементите на настилката, с които може да се постави акцент във всяка алея, пътека или двор, без това да налага поставяне на кабели и изчислния от страна на електро-специалисти. Не на последно място най-новото решение предлагано от „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН“ ЕООД – LED осветителна лента, с възможност за директен монтаж във фугите между изделията, която може да придаде завършен естетически вид на Вашия басейн, пътеката към барбекюто и т.н.

И тъй като, основната цел на „ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН“ ЕООД е да задоволява нуждите на клиентите си и да бъде близо до тях, за първи път пред гостите на “Pret a Porter 2018” беше представено и най-новата технологична придобивка разработена специално за клиентите на Semmelrock – мобилното приложение Semmelrock Garden Visions App.

Semmelrock application

Приложението дава възможност на клиентите да създадат най-подходящата визия за своето кътче за отдих в удобството на своя хол или градина, без да губят време или да зависят от някого. Тази нова апликация е свободно достъпна и подходяща за всички мобилни устройва работещи с Android или iOS. Може да бъде изтеглена от Google Play или App Store, без допълнителни такси. Единственото усилие, което се изисква от потребителя е да инсталира приложението, да избере България в менюто за инсталация и да се забавлява.

Завода на земелрок

И все пак в рамките на проведеното „Pret a Porter 2018” бяха представени и част от реализираните проекти в цялата страна.  

 

Хората, които търсят това, също търсят и магазин за осветителни тела.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *