Серията интериорни декоративни техники на Caparol с нова визия

г. Автор
caparol

Екипът от специалисти на Caparol  подобри опаковките на серията си декоративни интериорни продукти.

Нововъведението обхваща всички продукти от гамата, като тя се отнася само до визията на опаковките, без да засяга качествата им.

Красивата Stucco Eleganza е дисперсионна декоративна интериорна техника, с която получавате повърхности с полу-гланц и метален ефект. Това е елегантен продукт, с деликатен гланц, лесен за нанасяне, осигуряващ перфектни резултати. До момента се предлагаше само в разфасовка от 2,5L. За улеснение на клиентите на пазара се предлага вече и разфасовка от 1,25L.


Опаковката на Stucco Di Perla е обединена в едно. Различните бази са отбелязани на етикета, а за да е видим крайният резултат на етикета има снимка на готовата мазилка.Така добре познатото „Art Nobile“ се променя на Arte Noblissima“. Освен новото име, продуктът ще се предлага и в опаковка с изцяло нова визия. Разфасовките са отново, съобразени с нуждите на клиентите – 1.25L и 2.5L.

Capadecor
®DecoGrund
е специален грунд за декоративни вътрешни облицовки, които може да се тонира при необходимост.

Декоративната серия продукти Caparol са нискоемисионни, с добра дифузионна способност и се предлагат в разнообразни цветове. Пълната гама може да видите на сайта на компанията.

Посетете шоурума на Caparol, за да видите реални мострени пана на всички декоративни техники, които фирмата предлага.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *