Стартира конкурса на Баумит “Фасада на годината 2018”

г. Автор
BAUMIT fasada

За осма поредна година интернет-конкурсът „Фасада на годината“ ще събере през всеки сезон най-добрите фасади, изпълнени с материали Баумит. В четири самостоятелни етапа, под названието “Фасада на сезона” – пролет, лято, есен и зима, ще можете да гласувате за Вашата любима сграда.

С настъпването на пролетта започва и първият етап от конкурса. Пролетта е свързана с новото начало. Дърветата се покриват с цветна и благоуханна премяна, а въздухът става някак по-свеж и всичко изглежда възможно. Позитивното настроение, като че ли е навсякъде и усмивките са все по-често на лицата на иначе забързаните минувачи. Няма как да пропуснем новите фасади около нас, които също като дръвчетата са покрити с нова, цветна премяна. В този първи етап на конкурса взимат участие осем очарователни претендентки. Само с един клик можете да ги подкрепите тук.

Изберете своя фаворит и гласувайте за него еднократно от 31-ви март до 31-ви май в 12:00 часа на обяд.

Ако все пак харесате повече от една фасада, в което сме напълно убедени, можете да дадете израз на своето впечатление и на фейсбук страницата ни тук.

Гласувайте и можете да спечелите награда от нашата сезонна томбола!

Екипът на Баумит пожелава успех на всички участници във “Фасада на сезона – Пролет 2018” и ви желае весело посрещане на пролетните празници!


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *