Топливо АД и фирма Мана 57 ЕООД представят революционен инструмент за полагане на лента за гипсoкартон

г. Автор
Delko Zunder

„Топливо“ АД и фирма „Мана 57“ ЕООД Ви канят този петък на 05.01.2019 година на демонстрация на нов, революционен инструмент за полагане на лента за гипсoкартон – “Delko Zunder”. 

Събитието ще се проведе пред магазин „Градиво“ на ул. „Градинарска 5“ от 9:00 часа.

Delko_Zunder
Топливо АД и фирма Мана 57 ЕООД представят революционен инструмент за полагане на лента за гипсoкартон

“Delko Zunder” банджо е инструмент за запълване на фуги в гипсокартон с едновременно полагане на хартиена лента. Много удобен и практичен, особено за работа в домашни условия, тъй като сестява време и усилия. Банджото работи с хартиена, гласфазерна (стъклофибърна) и кurt лента. Инструментът е изработен от високо издръжлив ABS поликарбонат и ще Ви бъде неизменен „помощник“ в работата, особено при монтажа на гипсокартон и справянето с фуги при сухо строителство. Можете да разгледате и пълните технически спецификации на “Delko Zunder” .

На демонстрацията ще имате възможността да видите приложението на инструмента в различни условия и с различни материали. Инструментът е наличен в магазина и може да бъде закупен веднага. “Delko Zunder” е поредното страхотно попълнение от майсторската селекция на магазин „Градиво“ и сме сигурни, че ще улесни, както професионалистите, така и любителите.

Eкипът на „Топливо“ АД Ви очаква този петък с добро настроение и нови идеи!

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *