Топливо АД за поредна година представи своите продукти на „Архитектурно-строителна седмица“

г. Автор
Топливо АД

За поредна година Топливо АД взе участие в най-мащабното бизнес и професионално изложение в строителния сектор в страната – „Архитектурно-строителна седмица“ 2024.

Тазгодишното издание се проведе в периода 3 – 6 април 2024, в Интер Експо Център, гр. София.

Топливо АД

На щанда на Топливо АД посетителите видяха енергоефективни решения, интериорни продукти за добра акустика, декорация на дома и офиса, с които могат да се изпълнят модерни и оригинални интериорни проекти.

Специален акцент бе поставен на:

Интегрирани фотоволтаични покриви SOLROOF 

Бъдещето на енергийната ефективност с интегрирани фотоволтаични покриви SOLROOF. Съчетавайки функционалност и стил, SOLROOF не само осигурява възобновяема енергия, но и оформя естетиката на цялата сграда.

FibroTech – шумопоглъщащи панели за стена

Топливо АД

Акустичните панели FibroTech спомагат за повишаване на акустиката, като същевременно с това придават елегантност на всяко пространство. Голямо разнообразие на панели – с изчистен дизайн и широко приложение. Акустичните панели от FibroTech могат да се монтират както на стени, така и на тавани – хоризонтално или вертикално.

PVC подови плочи Fortelock

Топливо АД

PVC плочите Fortelock имат различни приложения – подходящи са за полагане в дома и офиса, изключително подходящи са за интензивно натоварените пространства като обществени и търговски помещения, складове, цехове и др. Отличават се с висока издръжливост, висока устойчивост на химикали и абразия, топло- и звукоизолация, здрава система от ключалки за захващане, бърз и лесен монтаж, лесна подмяна на отделни плочи при необходимост.

Топливо АД

Fllow – стенни облицовки

С помощта на стенните облицовки Fllow всеки може да придаде на стените си оригинална форма, създавайки усещане за домашен уют, топлина и естетика на всяко пространство. Стенните облицовки Fllow предлагат разнообразие от цветове и текстури, които да отразят всеки стил и индивидуалност.

Това бяха част от продуктите, които Топливо АД представи в рамките на изложението. Не пропускайте да научите повече от сайта на Топливо АД.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *