Цветът на 2019-та година идва в София  

г. Автор
Цвета на 2019-та година

Турнето на Цвета на 2019-та година – „Органик“ нюанс на зеленото – тази седмица продължава към София. Обиколката представя красотата на цвета и многобройните му приложения в модерния интериор и декорация.

От 19-ти до 21-ви юли караваната на „Оргахим“ ще спре на площад „Батенберг“ в столицата. От 16:00 до 20:00 ч. в петък, от 10:30 до 18:30 ч. в събота и от 10:30 до 14:30 ч. в неделя там ще бъде разположен специално създаден „Органик“ кът.

Всеки ще бъде посрещнат с освежаваща напитка и специални VR очила, които ще показват как би изглеждал интериор в цвят „Органик“ или в друг избран цвят. Ако решите да освежите дома си в модерния за годината тренд, ще може да го направите с отстъпка – с промо талон за тониране на интериорна боя във фирмените магазини на „Оргахим“. Ще има и игра за най-запалените фенове на „Цвета на 2019-та година“. Лесно е – снимайте се пред специалната „Органик“ стена, качете снимката във Фейсбук с хаштаг #Organic2019 и тагване @Оргахим и спечелете страхотна награда, с която пътуванията Ви ще бъдат още по-приятни.

Цвета на 2019-та година

В началото на годината „Оргахим“ определи цвета, който ще влияе върху предпочитанията в интериорния дизайн и архитектурата през 2019-та година. В избора му участваха водещи интериорни дизайнери, колористи, блогъри и артисти за съвременното градско изкуство, които се спряха на „Органик“ нюанс на зеленото. „Решихме, че не е нужно човек да е роден с талант на артист, художник или интериорен дизайнер, за да си представи дома си в модерния за годината цвят. Затова цветът „тръгна“ на турне, за да покаже красотата на Органик зеленото и как той откроява интериора, архитектурата и бита“, каза Емил Кунчев – маркетинг мениджър на „Оргахим“.

Преди София, караваната на „Оргахим“ беше в Русе и Бургас.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *