Устойчиви фасадни решения отличават Резиденшъл парк Лозен

г. Автор
Caparol

Резиденшъл парк Лозен е комплекс от затворен тип, намиращ се в полите на Витоша. В обекта са използвани иновативни продукти и системи Caparol, гарантиращи здравина и екологичност.

Цветните фасади създават усещане за хармония, а иновативните системи на Caparol гарантират качество и устойчивост!

За създаване на рустикална визия, на част от фасадите са използвани декоративните тухлички MELDORFER.

Caparol

Те са лесни за монтаж, предлагат се в разнообразни структури, размери и цветове. Изработени са от иновативен материал, в комбинация с естествени камъни и минерални пълнители. Подходящи са за финишен слой на топлоизолационни системи, без значение от топлоизолационния материал (ЕПС или Вата), както и за вентилирани фасади. Изключително леки са (около 5kg/m2), спрямо клинкера (20-23kgm2), което от своя страна е предпоставка за лесен и бърз монтаж. Не са необходими специални инструменти и транспорт.

За допълнителни детайли се свържете с търговските представители на Caparol.

За реализиране на цветните фасади, инвеститорите от Линднер Имобилиен Мениджмънт ЕООД са избрали цветовете на Caparol от техния каталог Fassada A1. Специално селектирани цветове с UV устойчивост във времето.

CaparolАрхитектите от „Иво Петров Архитекти“ са проектирали многоцветни фасади, с оформени декоративни канали, за чието оформяне е използвана специалната мрежа BossenGewebe.

Повече за използваните материали и снимки може да видите като кликнете на снимката.

Caparol
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *