Важен ли е топлоизолационният материал, когато решаваме да санираме жилището си?

г. Автор
Dalmatina

Когато говорим за качество на една фасадна конструкция, в частност външна топлоизолация, един от важните елементи , които е от съществено значение е топлоизолационния материал.

За да се постигне максимална ефективност, ви препоръчваме да използвате експандиран полистирол DALMATINA. Комбинация от бели перли и графитни перли, която се отличава с превъзходната топлоизолация на графитните плочи с термодинамичните предимства на белите полистиренови плочи, предлагайки безброй предимства в сравнение със стандартните топлоизолационни плочи – обикновен епс или вата.

Dalmatina

По-висока ефективност на изолация. Благодарение на коефициента на топлопреминаване от 0,0329 W/m2K, топлоизолационните плочи Dalmatina предлагат 15% по-висока топлинна ефективност от белите полистиренови плочи, както и възможност за съответно намаляване на дебелината на изолационния слой.

Безопасно приложение

Дори при високи температури топлоизолационните плочи за фасади Dalmatina могат да се съхраняват безпроблемно и да се полагат напълно безопасно, без да се деформират. Безвредни са от токсикологична гледна точка, не съдържат формалдехид и са устойчиви на стареене.

Уникално качество

Безпогрешният външен вид и стабилните размери на DALMATINA улесняват полагането на материала върху фасадата. С Dalmatina си гарантирате бърз и безпроблемен монтаж. Добрата дифузионна спососбност на материала спомага за свободното преминаване на въздух и на излишната влага. Пожароустойчивостта (C-s3,d0 съгласно SR EN 13 501-1:2007) ви гарантира сигурност при поява на пожар.

Dalmatina

Свържете се с търговските представители на Caparol за допълнителна консултация и детайли.  Инвестицията в качествени материали се изплаща с времето.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *