VGР стартира строителството нa нaй-гoлeмия индycтpиaлeн цeнтъp в Cъpбия

г. Автор
VGP Park Belgrade

Белгийската компания за полу-индустриални недвижими имоти VGP започна изграждането на най-големия логистичен център в Сърбия – VGP Park Belgrade.

Групата обяви началото на строителството на първия си бизнес парк в Сърбия, в белградското селище Добановци, в непосредствена близост до международното летище „Никола Тесла“.

Бъдещият VGP Park Belgrade ще бъде разположен на площ от 1 140 000 квадратни метра до магистралите M-70 и M-75 и околовръстния път на Белград, в непосредствена близост до международното летище на Белград и само на 15 км западно от център на града. Общата бъдеща отдаваема площ, ще възлиза на около 487 000 квадратни метра.

Ненад Белогрлич, държавен мениджър на VGP Сърбия, съобщи, че първият наемател на този нов парк е Delhaize Serbia, сръбското дъщерно дружество на Ahold Delhaize. Това е една от най-големите световни групи за търговия на дребно с храни, която ще наеме повече от 41 000 квадратни метра за откриването на своя втори дистрибуционен център в Сърбия.

VGP Group е изградена върху бизнес модел, който разполага с капацитет и дългосрочен професионален опит по цялата верига на стойността, от придобиване на земя до развитие и управление на активи. VGP предоставя услуги на клиенти, търсещи локации близо до големи европейски градове с директен достъп до главни пътища, лесен достъп и 24-часова работа. Логистичните и полуиндустриалните паркове на VGP предлагат високи технически стандарти и модулност и са фокусирани върху енергийната ефективност и устойчивост.Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *