Винербергер и Semmelrock ви канят на уебинари за екологични и естетически решения за ландшафтно оформление

г. Автор
ландшафтно оформление

След серия от инициативи, посветени на деня на Земята, Винербергер и Semmelrock продължават да работят по тази тематика и да насърчават ангажираността по опазване на околната среда и използването на екологични решения за ландшафтното оформление в градската среда.

Два от следващите уебинара през месец май са посветени точно на тези теми и имат за цел да информират обществеността за важността да планираме далновидно и с визия за бъдещите поколения и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени те. 

ландшафтно оформление

На 11.05.2023
ще се проведе уебинар на тема „Намаляване на екологичния отпечатък на строителството посредством употребата на бетони с рециклирани добавъчни материали“. Уебинарът ще коментира темата за сериозния екологичен отпечатък, който строителството оставя и възможните адекватни решения за неговото намаляване му в контекста на устойчивото развитие на обществото. Гост лектор ще бъде доц. д-р инж. Румяна Захариева – Ръководител катедра Строителни материали и изолации, Строителен факултет УАСГ.

Ако искате да станете част от събитието, регистрирайте се.

ландшафтно оформление

На 18.05.2023 ще се проведе  уебинар на тема „Използване на системни решения при ландшафтно оформление“. Уебинарът ще разкаже какво стои зад осъществяването на един проект от идеите за външно оформление, през професионалната консултация на различните етапи на изпълнение, до индивидуалния подход при нестандартни проекти. Лектор на събитието ще бъде Николай Димитров – мениджър продажби  Инфраструктурни проекти в “Земелрок Щайн унд Дизайн” ЕООД.

Запознайте се заедно с нас с процеса и етапите на ландшафтното оформление – от идеята до реализацията на един професионално планиран проект. Регистрирайте се за уебинара.

Не забравяйте да проверявате за нови теми и на страницата на Винербергер!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *